ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φαρδύ πουκαμισο, αθλητικό κολάν και sneakers
 

Ακόμη ένας royal σχολιάζει δημόσια την στάση των Harry και Meghan

Απέναντι στο Παλάτι.

newsroom must

Ο πρίγκιπας Edward, το μικρότερο παιδί της βασίλισσας Ελισάβετ, σε πρόσφατη συνέντευξή του στο CNN, μίλησε για τον πατέρα του αλλά και τις σκληρές δηλώσεις του Harry προς το Παλάτι, μετά από αποκαλύψεις για κακή ανατροφή από τη βασίλισσα, τον Κάρολο αλλά και τον Φίλιππο.

Ο Edward δήλωσε, λοιπόν, ότι η κατάσταση είναι "πολύ λυπηρή" και εξήγησε πως "περιέργως έχουμε όλοι ξαναβρεθεί σε αυτή την κατάσταση. Είχαμε όλοι υπερβολική εισβολή και προσοχή στις ζωές μας. Και όλοι το χειριστήκαμε με λίγο διαφορετικούς τρόπους. Τους ευχόμαστε τύχη, είναι μια πολύ δύσκολη απόφαση".

Ο Harry και η Meghan είχαν μιλήσει για τις πιέσεις που έχει η καθημερινότητα ως μέλος της βασιλικής οικογένειας με το ζευγάρι να παραδέχεται ότι η δούκισσα του Sussex είχε μέχρι και σκέψεις περί αυτοκτονίας εξαιτίας της πίεσης που δεχόταν από τα media αλλά και της έλλειψης υποστήριξης από το Παλάτι. "Είναι δύσκολο για όλους αλλά αυτά γίνονται στις οικογένειες" είπε ο Edward.

Ήταν μια δύσκολη περίοδος για τη βασιλική οικογένεια, αφού εκτός από την αποκαλυπτική συνέντευξη του Harry, η απώλεια του Φίλιππου ήταν δύσκολη για όλους. Μιλώντας για την κηδεία εν μέσω πανδημίας, ο πρίγκιπας Edward είπε: "Ήταν μια εμπειρία που τόσες πολλές οικογένειες έπρεπε να βιώσουν κατά τη διάρκεια του τελευταίου χρόνου και με αυτή την έννοια, ήταν ιδιαιτέρως οδυνηρό".

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
harry  |  meghan  |  royals  |  edward  |  Πρίγκιπας

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση