ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: cycling shorts, λευκό τοπ και sneakers
 

Aκόμη ένα μέλος των Royals ενάντια σε Meghan και Harry

Ένα μήνα σχεδόν μετά την πολυσυζητημένη συνέντευξη.

newsroom must

Στις 8 Μαρτίου έγινε η περίφημη συνέντευξη της χρονιάς με αποκαλυπτικές δηλώσεις από την Meghan Markle και τον πρίγκιπα Harry στην Oprah.

Mεταξύ άλλων, το ζευγάρι αποκάλυψε τις δύσκολες στιγμές που έζησε στο Παλάτι και πως δεν τους αντιμετώπισαν και με τον καλύτερο τρόπο μετά την ανακοίνωση πως η δούκισσα του Sussex περιμένει παιδί.

Το Παλάτι και συγκεκριμένα ο Τύπος του Παλατιού εξέφρασε έντονα τη δυσαρέσκεια του απέναντι στις δηλώσεις του ζευγαριού και όχι μόνο το Παλάτι αλλά και μέλη του, όπως ο πρίγκιπας William, η βασίλισσα Ελισάβετ και αυτή την φορά ο πρίγκιπας Alverto του Μονακό.

O Γαλαζοαίματος ξάδερφος της Βασίλισσας σε πρόσφατη συνέντευξη του τοποθετήθηκε αρνητικά στην απόφαση αυτή των Meghan και Harry να προβάλουν κάτι τόσο προσωπικό δημόσια.

Συγκεκριμένα δήλωσε «Είναι δύσκολο να μπεις στη θέση κάποιου άλλου. Αντιλαμβάνομαι την πίεση υπό την οποία βρέθηκαν αλλά αυτού του τύπου η δημόσια έκφραση δυσαρέσκειας, αυτού του τύπου οι συζητήσεις θα έπρεπε να γίνονται μέσα στα στενά όρια της οικογένειας και δεν θα έπρεπε να εκτίθενται με αυτόν τον τρόπο στη δημόσια σφαίρα. Οπότε ναι, με ενόχλησε λίγο η συνέντευξη. Μπορώ να κατανοήσω από πού προέρχονται ως έναν βαθμό, από την άλλη όμως πιστεύω ότι δεν ήταν ο κατάλληλος τόπος για κάνουν αυτού του είδους τη συζήτηση».

Να θυμίσουμε στο σημείο αυτό πως η συντριπτική πλειοψηφία τάχθηκε υπέρ της βασίλισσας , αλλά η νεολαία τάχθηκε με την αγάπη δηλαδή με την μεριά των Sussex και τις δυσμενείς συνθήκες που αυτοί αντιμετώπισαν κατά την συμβίωση τους με τα μέλη του Παλατιού.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση