ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: denim mini φούστα, λινό πουκάμισο και sliders
 

Ακόμα κι αν δεν γνωρίζεις αυτή την τραγουδίστρια, ξέρεις σίγουρα τους γονείς της

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Λέγεται Maya Hawke και αν δώσεις σημασία στο επίθετο της ίσως καταλάβεις ποια είναι. Πρόκειται για το μεγαλύτερο παιδί των ηθοποιών Ethan Hawke και Uma Thurman, που γεννήθηκε το 1998 και πλέον, μετά παό κάποια βήματα στον κινηματογράφο, άνοιξε τα φτερά της και στο τραγούδι. Αν θέλεις να θυμηθείς πού την έχεις δει, θα σου πούμε πως ήταν η Robin στον τρίτλο κύκλο του ''Stranger Things''. Πριν απ' αυτό, εμφανίστηκε στην ταινία ''Ladyworld'' και στην μίνι - σειρά ''Little Women'', το 2018 και 2017 αντίστοιχα. Τώρα μπορείς να την δεις και στο ''Once Upon a Time in Hollywood'' ως Linda Kasabian - μέλος της οικογένειας του Charles Manson. 

Πριν μερικές μέρες όμως η Hawke μάς έδωσε ακόμα κάτι, που ξεχωρίζει από τις προηγούμενες δουλειές της. Μαζί κυκλοφόρησαν στο YouTube και σε διάφορες πλατφόρμες streaming, τα δύο πρώτα singles με τίτλο ''To Love a Boy'' και ''Stay Open''. 

Με μελαγχολικό ύφος, indie μουσική και μια φωνή που σε ηρεμά και σε μαγεύει,η Maya Hawke κατάφερε να κάνει ένα αρκετά καλό πρώτο βήμα και αξίζει να τη γνωρίσεις γιατί σίγουρα θα υπάρξει συνέχεια. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση

X