ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: straight leg jean παντελόνι, λευκό τοπ και mules
 

Αισιοδοξία για την υγεία της Kate Middleton

Ο οργανισμός της ανταποκρίνεται στη θεραπεία για τον καρκίνο

Μαρία Σάββα

Τους τελευταίους μήνες, η Kate Middleton έχει αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας, επιλέγοντας να ακολουθήσει τη θεραπεία της για τον καρκίνο με ησυχία και ηρεμία. Η πριγκίπισσα της Ουαλίας ανακοίνωσε πριν από περίπου δύο μήνες ότι διαγνώστηκε με καρκίνο κατά τη διάρκεια μιας επέμβασης στην κοιλιακή χώρα, χωρίς όμως να αποκαλύψει το είδος του καρκίνου, επιλέγοντας να διατηρήσει ορισμένα όρια στην προσωπική της ζωή.

Σύμφωνα με ξένα μέσα ενημέρωσης, οι γιατροί εντόπισαν τον καρκίνο σε πρώιμο στάδιο και η Kate ξεκίνησε αμέσως θεραπεία. Για να επικεντρωθεί πλήρως στην ανάρρωσή της και να αποφύγει το άγχος και τις ανησυχίες, η πριγκίπισσα αποφάσισε να θέσει σε παύση τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, αποφεύγοντας τις δημόσιες εμφανίσεις και τις συνεντεύξεις.

Η Kate Middleton έχει στο πλευρό της τον σύζυγό της, πρίγκιπα William, και τα παιδιά τους, γεγονός που της προσφέρει πολύτιμη στήριξη και συντροφιά κατά τη διάρκεια της μάχης της με τον καρκίνο. Άτομο από το περιβάλλον της πριγκίπισσας δήλωσε στο «Vanity Fair» ότι ο οργανισμός της ανταποκρίνεται καλά στη θεραπεία και η υγεία της βελτιώνεται συνεχώς. «Ήταν μεγάλη ανακούφιση που ανταποκρίνεται στη φαρμακευτική αγωγή και στην πραγματικότητα τα πηγαίνει πολύ καλύτερα», ανέφερε η πηγή.

Αν και αρχικά η οικογένεια βίωσε σοκ, φόβο και άγχος, πλέον αισθάνονται ανακούφιση καθώς η κατάσταση της υγείας της Kate συνεχίζει να βελτιώνεται. Η πριγκίπισσα είναι αποφασισμένη να παραμείνει σε καλή ψυχολογική κατάσταση και να ολοκληρώσει τη θεραπεία της σύμφωνα με τις οδηγίες των γιατρών.

Μια άλλη πηγή σημείωσε ότι το σημαντικό για την Kate τώρα είναι να αποφύγει κάθε είδους άγχος και να συνεχίσει την προσπάθειά της, ώστε κάθε μέρα να νιώθει και καλύτερα. Το ζευγάρι σκοπεύει να περάσει το καλοκαίρι στο εξοχικό του στο Amner Hall, μαζί με τα τρία τους παιδιά, τον πρίγκιπα George, την πριγκίπισσα Charlotte και τον πρίγκιπα Louis, απολαμβάνοντας πολύτιμες οικογενειακές στιγμές.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση