ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: off-the-shouder φόρεμα από δαντέλα, πέδιλα με κορδόνια και ψάθινη τσάντα
 

Αγκαλιά η Σελίπα και ο Αβέρωφ στη Βενετία

Επισκέφθηκαν την 60η Διεθνή Έκθεση Τέχνης Biennale Arte 2024, στη Βενετία.

Μαρία Καραμάνου

Στον πανέμορφο και ρομαντικό κόσμο της Βενετίας, ένα από τα πιο λαμπερά ζευγάρια της κυπριακής showbiz, ο Αβέρωφ Νεοφύτου και η Μαρία Σελίπα, αποφάσισαν να επισκεφθούν την 60η Διεθνή Έκθεση Τέχνης Biennale Arte 2024, δημιουργώντας ένα μοναδικό ταξιδιωτικό και πολιτιστικό περιβάλλον.

Η επίσκεψή τους στη Βενετία δεν ήταν μόνο μια ευκαιρία να ανακαλύψουν την πλούσια πολιτιστική κληρονομιά της πόλης, αλλά και μια ευκαιρία να εμβαθύνουν στον κόσμο της σύγχρονης τέχνης. Η Biennale Arte αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα στον κόσμο της τέχνης, προσελκύοντας καλλιτέχνες και επισκέπτες από όλο τον κόσμο.

Η Διεθνής Έκθεση Τέχνης της Biennale ξεκίνησε το 1895 και αμέσως καθιερώθηκε ως μία από τις κορυφαίες εκθέσεις τέχνης παγκοσμίως. Από τότε, διατηρεί μία εξαιρετική φήμη για την ικανότητά της να προσαρμόζεται στις νέες τάσεις της τέχνης και να παρουσιάζει έργα και καλλιτέχνες από κάθε εποχή με φρέσκιες προοπτικές.

Σε κάθε έκθεση, προσκαλούνται αμέτρητοι καλλιτέχνες και δάσκαλοι να παρουσιάσουν τα έργα τους, ενώ σημαντικοί κριτικοί και ιστορικοί τέχνης αναλαμβάνουν την επιμέλεια των κύριων εκθέσεων και των Εθνικών Περιπτέρων. 

Η Μαρία Σελίπα μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο γεμάτο χαρά και ενθουσιασμό στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, παρουσιάζοντας τον εαυτό της και τον Αβέρωφ Νεοφύτου αγκαλιά μπροστά στην εντυπωσιακή είσοδο της Έκθεσης Τέχνης. Φαίνονται να απολαμβάνουν τη στιγμή με χαλαρή διάθεση και να είναι έτοιμοι να εξερευνήσουν όλα τα περίπτερα με casual ρούχα. 

Να σημειωθεί ότι το εισιτήριο κοστίζει από 40 έως 75 ευρώ, ανάλογα με τον αριθμό των ημερών επίσκεψης στη Biennale. Παρόλα αυτά, η ενδιαφέροντα εμπειρία που προσφέρει η επίσκεψη σε ένα τόσο σημαντικό γεγονός τέχνης δικαιολογεί αυτό το κόστος.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση