ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Co-ord φόρμες, sneakers και teddy παλτό
 

Άγγελος Μπράτης: ''Στην πρώτη χρονιά του GNTM είχα κατάθλιψη και έπαιρνα αγωγή''

Για αυτό και η αλλαγή στην εμφάνιση του.

newsroom must

Σε μια σπάνια εξομολόγηση προχώρησε ο Άγγελος Μπράτης καλεσμένος της εκπομπής “Breakfast@Star”. Ο κριτής του GNTM αποκάλυψε τις δυσκολίες που βίωσε πριν τέσσερα χρόνια, στον πρώτο κύκλο του reality μοντέλων.

Συγκεκριμένα, μίλησε για την κατάθλιψη που πέρασε, λέγοντας τα παρακάτω “Η πρώτη χρονιά ήταν πάρα πολύ δύσκολη για μένα. Καταρχάς εγώ ήμουν πάντα ένας άνθρωπος των backstage, δεν είχα εμφανιστεί ποτέ. Ήμουν λίγο δύσκολος και με τα περιοδικά, όσοι με ξέρουν ήμουν πάντα πολύ διακριτικός. Γενικά ήταν δύσκολη η πρώτη μου χρονιά. Αυτό δεν το έχω ξαναπεί, έχουν περάσει και τέσσερα χρόνια. Νομίζω ότι έχω αποδείξει ότι μπορώ να κάνω αυτό που κάνω”.

Ενώ πρόσθεσε “Είχε συμπέσει τότε με ένα total burn out που είχα στα 40 μου… Δεν μπορούσα να διασχίσω τον δρόμο τόσο πολύ. Έπαθα burn out, κάηκε ο εγκέφαλος. Όλο το σύστημα κάηκε. Και ταυτόχρονα ενώ είχα κατάθλιψη και έπαιρνα αγωγή, έγινα διάσημος σε όλη την Ελλάδα. Έπρεπε να το διαχειριστώ και έβλεπα την εικόνα μου στην τηλεόραση και να μην με αναγνωρίζω”.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση