ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: off-the-shouder φόρεμα από δαντέλα, πέδιλα με κορδόνια και ψάθινη τσάντα
 

Αδημοσίευτη φωτογραφία από το σπίτι της Αλίκης Βουγιουκλάκη στο Θεολόγο

Το σπίτι της στο Θεολόγο ήταν η τοποθεσία που περνούσε τα περισσότερα καλοκαίρια της

Μαρία Σάββα

Τα καλοκαίρια της Αλίκης Βουγιουκλάκης αποτελούνταν, από το υπέροχο της σπίτι στο Θεολόγο στο οποίο περνούσε στιγμές χαλάρωσης με την οικογένεια της και τα αγαπημένα της πρόσωπα. Χαλάρωνε στην ιδιωτική της παραλία χωρίς ίχνος μακιγιάζ έχοντας πάνω της μόνο ένα μαγιό και ένα παρεό. Το στούντιο Κλεισθένης δημοσίευσε μία σπάνια φωτογραφία του εξοχικού σπιτιού της, η οποία τραβήχτηκε το 1975.

Επισκέφτηκε τον Θεολόγο για πρώτη φορά το 1968 όταν βρισκόταν στα γυρίσματα της ταινίας «Η αγάπη μας», με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ και αμέσως ερωτεύτηκε τον τόπο και αμέσως αγόρασε το εξοχικό της εκεί, διακοσμώντας το όπως ακριβώς ήθελε η ίδια. Το σπίτι αυτό δημιούργησε αντιπαράθεση για την Αλίκη και τον Δημήτρη μετά το διαζύγιο τους, αφού ο Δημήτρης το ’96, λίγες ημέρες πριν γίνει γνωστό το πρόβλημα υγείας της Αλίκης, είχε πει σε συνέντευξη, ότι είχε εκδιωχθεί από το σπίτι και ότι είχαν αλλαχθεί οι κλειδαριές. Έπειτα, αφού μαθεύτηκε το πρόβλημα υγείας της Προσπάθησε να μην προβληθεί η επίμαχη συνέντευξή του, κάτι που ήταν πλέον αργά για να γίνει.

Πέρα από στιγμές χαράς και χαλάρωσης, έζησε και λυπητερές στιγμές στο συγκεκριμένο σπίτι, με το προσωπικό της φωτογράφο, Κλεισθένη, να έχει τραβήξει μια φωτογραφία της, στην οποία φαίνεται να κλαίει απαρηγόρητα, όταν αντίκρυσε το άδειο της εξοχικό, αφού ο Δημήτρης πήρε μαζί του όλα τα έπιπλα, μέχρι και τα μαξιλαράκια των καρεκλών φερ φορζέ, όπως ανάφερε η Μαλβίνα Κάραλη.

Το σπίτι αυτό είχε μια πολύ μεγάλη θέση στην καρδιά της Αλίκης αφού η επιθυμία της ήταν να περάσει της τελευταίες μέρες της ζωής της χαλαρώνοντας εκεί. Κάτι που δυστυχώς δεν κατάφερε στο τέλος.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση