ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Co-ord φόρμες, sneakers και teddy παλτό
 

Νεοφύτου-Σελίπα: Οι αλλαγές στην ζωή τους μετά την υποψηφιότητα στις εκλογές

Ποια είναι η αντίδραση του γιου τους στην υποψηφιότητα του πατέρα του;

Ζωή Τουτουντζίδου

Ο υποψήφιος πρόεδρος της δημοκρατίας και πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου και η σύζυγός του Μαρία Σελίπα, υποδέχτηκαν στο σπίτι τους τον Τάσο Τρύφωνος και την εκπομπή «Τετ Α Τετ».

Το ζευγάρι παρέθεσε μια άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη και ανάμεσα σε άλλα, αναφέρθηκαν και στην προεκλογική εκστρατεία του Αβέρωφ Νεοφύτου και στις αλλαγές που επέφερε αυτή στην ζωή τους τον τελευταίο χρόνο.

Με την Μαρία Σελίπα να εξομολογείται ότι το μεγαλύτερο κόστος για εκείνη, όσον αφορά στην τόσο απαιτητική περίοδο που βιώνουν να είναι η απουσία της από το παιδί της, λέγοντας «Ήμουν πάντα μια μαμά πολύ κοντά στον γιο της, μου λείπει και του λείπω αλλά από την άλλη νιώθω μια ικανοποίηση γιατί φαίνεται ότι το παιδί αγαπάει πολύ την μητέρα του και φαίνεται ότι ο χρόνος που του είχα αφιερώσει πριν φάνηκε ότι ήταν πολύ σημαντικός».

Σε κάποιο άλλο σημείο της συνέντευξης ο Αβέρωφ Νεοφύτου αποκάλυψε ότι ο γιος τους διαφωνεί με την απόφαση του να «κατέβει» στις φετινές εκλογές, πράγμα που αντιλαμβάνεται πλήρως νοουμένου του νεαρού της ηλικίας του και της ανάγκης του να περνάει περισσότερο χρόνο με τους γονείς του.

Ολόκληρη την συνέντευξη του Αβέρωφ Νεοφύτου και της Μαρίας Σελίπας στην εκπομπή «Τετ Α Τετ».

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση