ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Maxi denim φούστα με halterneck top και slingback shoes
 

Κίτρινη προειδοποίηση για ισχυρές καταιγίδες

Πότε εξασθενεί το νέο κύμα κακοκαιρίας;

Σε ισχύ βρίσκεται η κίτρινη προειδοποίηση που εξέδωσε η Μετεωρολογική Υπηρεσία. Συγκεκριμένα, μεμονωμένες ισχυρές καταιγίδες αναμένεται να επηρεάσουν κατά διαστήματα την περιοχή. Η ένταση της βροχής αναμένεται να κυμανθεί μεταξύ 35 και 50 χιλιοστών ανά ώρα ενώ πιθανό να πέσει και χαλάζι. Η προειδοποίηση θα βρίσκεται σε ισχύ μέχρι τις 17:00 το απόγευμα.

Αναλυτικά ο καιρός

Χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Το ύψος του χιονιού στην Πλατεία Τροόδους, κατά την ώρα έκδοσης του δελτίου, ήταν 85 εκατοστά.

Σήμερα, αρχικά, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και παροδικά κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικά βροχές κυρίως στο δυτικό μισό του νησιού. Σταδιακά ο καιρός θα καταστεί κυρίως συννεφιασμένος με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, με τα φαινόμενα να εξασθενούν το απόγευμα. Στις ψηλότερες κορυφές του Τρόοδους και τοπικά στα ψηλότερα ορεινά θα πέσει χιόνι ή χιονόνερο. Το απόγευμα στην ατμόσφαιρα πιθανό να παρατηρείται αραιή σκόνη κατά διαστήματα. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και το απόγευμα κυρίως βορειοδυτικοί ως βόρειοι, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 15 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 16 στα παράλια και γύρω στους 6 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις που αρχικά δυνατό να δώσουν μεμονωμένες ελαφρές βροχές ή ελαφρά χιονόπτωση στα ψηλότερα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ασθενείς 3 και αρχικά τοπικά μέχρι μέτριοι 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και τοπικά μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 4 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 8 στα παράλια και στους μείον ένα στα ψηλότερα ορεινά, όπου αναμένεται να σχηματιστεί παγετός.

Το Σάββατο, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά άνοδο, για να κυμανθεί λίγο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Την Κυριακή ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος για να καταστεί σταδιακά κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικές βροχές, κυρίως μετά το μεσημέρι. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους θα πέσει χιόνι. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά άνοδο, για να κυμανθεί λίγο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Τη Δευτέρα θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις.Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά άνοδο, για να κυμανθεί λίγο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση