ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Συναισθηματικά φορτισμένη η Μeghan: ''Κανείς δε με ρώτησε αν είμαι εντάξει''

Για τον πόλεμο που δέχεται από τα βρετανικά ταμπλόιντ και όχι μόνο, μίλησε η Μeghan Markle.

Στο νέο ντοκιμαντέρ «Harry & Meghan: An African Journey» του ITV, που γυρίστηκε στην πρόσφατη περιοδεία του βασιλικού ζεύγους στην Αφρική, η Δούκισσα του Sussex αναφέρθηκε για πρώτη φορά στην καθημερινότητά της και στο πόσο δύσκολο είναι κάποιες φορές να είσαι στο επίκεντρο της δημοσιότητας.

«Είναι δύσκολο. Δεν νομίζω πως μπορεί κανείς να το καταλάβει, αλλά για να είμαι ειλικρινής δεν είχα ιδέα», λέει για την ανελέητη επίθεση που δέχεται από ταμπλόιντ εφημερίδες και περιοδικά. «Μοιάζει δύσκολο να το καταλάβεις στην προκειμένη περίπτωση, αλλά όταν πρωτογνώρισα τον άντρα μου οι φίλοι μου ήταν πολύ χαρούμενοι επειδή ήμουν κι εγώ τόσο χαρούμενη.Αλλά οι Βρετανοί φίλοι μου μού έλεγαν, "Σίγουρα είναι υπέροχος αλλά δεν πρέπει να το κάνεις επειδή τα βρετανικά ταμπλόιντ θα καταστρέψουν την ζωή σου". Και εγώ με φοβερή αφέλεια -είμαι Αμερικανίδα και δεν έχουμε τέτοια εδώ- έλεγα, "Για τι πράγμα μιλάτε; Δεν βγάζει καθόλου νόημα, δεν μου αρέσουν τα ταμπλόιντ!". Δεν καταλάβαινα. Οπότε ναι, ήταν περίπλοκο», είπε χαρακτηριστικά.

Σε μια άκρως συναισθηματική της στιγμή, η Meghan είπε ότι θα ήθελε ο κόσμος να καταλάβει πως εκείνη και ο πρίγκιπας Harry είναι απλά ένα ερωτευμένο ζευγάρι, και πως όλο αυτό το διάστημα, κανένας δεν την ρώτησε αν είναι καλά.

«Ελπίζω ο κόσμος να φτάσει στο σημείο που θα μας δει ως ένα ερωτευμένο ζευγάρι, επειδή δεν ξυπνάω κάθε μέρα νιώθοντας τίποτα άλλο παρά η γυναίκα που ανέκαθεν υπήρξα. Είμαι απλώς η Μέγκαν και παντρεύτηκα αυτόν τον υπέροχο άντρα και για εμένα αυτό είναι απλώς μέρος της ιστορίας αγάπης μας», εξήγησε.

«Ευχαριστώ που ρωτάτε αν είμαι καλά γιατί δεν υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που μου έχουν κάνει αυτή την ερώτηση. Αυτό που ζω είναι πολύ αληθινό πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας», είπε απευθυνόμενη στον δημοσιογράφο.

Δείτε το video:

 

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση