ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: hoodie, pleated midi φούστα και sneakers
 

5 πράγματα που έχασαν οι Sussex και ίσως τους λείψουν

5 προνόμια που χάνουν η Meghan Markle και ο Harry με την αποχώρησή τους από τη βασιλική οικογένεια

Δέσποινα Άσπρου

Mπορεί ο δούκας και η δούκισσα του Sussex να έχουν παραιτηθεί επισήμως από τις βασιλικές υποχρεώσεις τους και οι δυο τους πλέον να έκαναν ένα νέο ξεκίνημα στην Αμερική, ωστόσο είμαστε βέβαιοι πως μερικά προνόμοια που είχαν ως royals θα τους λείψουν. Δεν μας πιστεύετε; Δείτε στην συνέχεια 5 πράγματα που θα χάσουν και τα σχόλια δικά σας.

1.Δεν έχουν το δικαίωμα να ταξιδεύουν ανά τον κόσμο στο όνομα της βασίλισσας: Το ζευγάρι σήμερα δεν είναι σε θέση να αναλαμβάνει βασιλικές υποχρεώσεις - πράγμα που σημαίνει πως ένα βασιλικό ταξίδι, είναι γι' αυτούς παρελθόν.
2.Τέλος η "Kυρίαρχη Eπιχορήγηση": Από την στιγμή που το ζευγάρι εγκατέλειψε τα βασιλικά του καθήκοντα, δεν έχει το δικαίωμα να λαμβάνει χρηματοδότηση από την "Kυρίαρχη Eπιχορήγηση" (Sovereign Grant), η οποία προηγουμένως κάλυπτε το 5% των εξόδων για το επίσημο γραφείο του ζευγαριού.
3.Θα πρέπει να επιστρέψουν χρήματα: Ο πρίγκιπας Harry και η σύζυγός του θα πρέπει να επιστρέψουν στο κράτος το ποσό των 2.4 εκατομμύρια λιρών - χρήματα που τους δόθηκαν για την ανακαίνιση του σπιτιού τους στο Berkshire, το Frogmore Cottage.
4.Δεν θα έχουν πια επίσημο γραφείο στο παλάτι του Buckingham: Από την στιγμή που δεν θα υπάρχουν καθήκοντα, προφανώς δεν θα υπάρχει και γραφείο στο παλάτι!
5.Δεν θα προστατεύονται πλέον από φωτογραφίες paparazzi που εμφανίζονται στο διαδίκτυο: Τώρα που το ζευφάρι δεν εργάζεται ως μέλος της βασιλικής οικογένειας, δεν αποτελεί πλέον μέρος του συστήματος Royal Rota - πράγμα που σημαίνει πως οι δυό τους θα αντιμετωπίζονται απλώς ως celebs.

 
 
 
View this post on Instagram

Dydd Gŵyl Dewi Hapus! Wishing all of our Welsh followers a Happy St Davids Day. Image © Empics / PA

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση