ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Πλεκτό off the shoulder φόρεμα και μπαλαρίνες
 

5 iconic looks της Diana για να υιοθετήσεις

Δέσποινα Άσπρου

Ήταν 31 Αυγούστου 1997 όταν η είδηση του αναπάντεχου χαμού της έκανε το γύρο του κόσμου, συγκλονίζοντας τους πάντες. Η πριγκίπισσα Diana έχασε τη ζωή της στο μοιραίο δυστύχημα στους δρόμους του Παρισιού, σε ηλικία μόλις 36 ετών σκορπίζοντας παντού τη θλίψη.

Με αφορμή την θλιβερή επέτειο θανάτου της, αξίζει να θυμίσουμε πως η ίδια  έγινε γνωστή στο βρετανικό κοινό τον Φεβρουάριο του 1981, όταν παντρεύτηκε τον πρίγκιπα της Ουαλίας, Κάρολο. Και μπορεί ο γάμος τους να μην διήρκησε για πάντα, αλλά η Diana κατόρθωσε να αγαπηθεί πολύ από τον λαό... τόσο πολύ που μέχρι και σήμερα θεωρείται μια από τις πιο δημοφιλείς πριγκίπισσες στην ιστορία της μοναρχίας

Ο γάμος τους έγινε στις 29 Ιουλίου του 1981, στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Παύλου στο Λονδίνο, και τον παρακολούθησαν τηλεοπτικά 750 εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο. Με τον Κάρολο, η Diana απέκτησε δύο γιους, τους πρίγκιπες William και Harry. Τα πράγματα ωστόσο μεταξύ του ζευγαριού δεν ήταν ιδανικά και οι δύο τους αποφάσισαν να χωρίσουν επίσημα στις 28 Αυγούστου 1996. Ένα περίπου χρόνο μετά... έγινε το μοιραίο.

Μέσα στα λίγα χρόνια όμως που έζησε, κατάφερε να αφήσει πίσω της μεγάλη κληρονομιά και να αποτελέσει όχι απλώς ένα από τα πιο αντισυμβατικά μέλη του παλατιού, αλλά και ένα διαχρονικό fashion icon. Με αφορμή την ημέρα, δεν θα μπορούσαμε να μην κάνουμε μια αναδρομή στο παρελθόν και να θυμηθούμε μερικά από τα iconic looks της, τα οποία μπορούν να μάς εμπνεύσουν στυλιστικά μέχρι και σήμερα.

Pleated φούστα και blazer

Λευκά short, tank top και clutch τσάντα

Πουά total look

Cycling shorts και φαρδύ sweatshirt

Έντονοι συνδυασμοί χρωμάτων

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση