ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: jean φούστα, loose πουκάμισο και πέδιλα
 

15 ηθοποιοί που... μίσησαν τους ρόλους τους

«Καλύτερα να σπάσω αυτό το ποτήρι και να κόψω τις φλέβες μου. Έχω τελειώσει με την ταινία»

Όλοι παρακολουθούμε ταινίες. Άλλοι για την πλοκή, άλλοι για τον σκηνοθέτη και άλλοι για τον ηθοποιό. Τι γίνετε όμως όταν ένας ηθοποιός που συχνά το όνομά του είναι συνώνυμο του ρόλου του κουραστεί και τελικά μισήσει την ταινία. Είναι αλήθεια ότι πολλοί ηθοποιοί μετανιώνουν για ρόλους τους οποίους έχουν ενσαρκώσει ή λατρεύουν την ταινία όμως όχι την απόδοσή τους σε αυτή.

Εμείς παρακάτω σας έχουμε 15 ηθοποιούς που πραγματικά μισούν τους ρόλους τους

Ο Robert Pattinson ως Edward Cullen στο “Twilight”
O ηθοποιός που ενσαρκώνει το Edward έχει πει πολλές φορές ότι μισούσε όχι απλά τον ρόλο του αλλά και όλο το σενάριο της ταινίας. «Είναι το πιο γελοίο πρόσωπο … όσο περισσότερο διάβαζα το σενάριο τόσο περισσότερο μισούσα αυτόν τον τύπο… Επιπλέον, ήταν παρθένος μέχρι τα 108 έτη, οπότε προφανώς αντιμετώπιζε και ο ίδιος κάποια προβλήματα.»

Η Kate Winslet ως Rose στο “Titanic”
Η ηθοποιός μισούσε ιδιαίτερα την απόδοσή της στην ταινία και όχι τον ρόλο. «Σε κάθε σκηνή απορώ πραγματικά και αναρωτιέμαι πως ήμουν έτσι. Ακόμα και η αμερικανική μου προφορά ήταν χάλια... δυσκολεύομαι να βλέπω τις δουλειές μου, αλλά βλέποντας τον Τιτανικό λέω πάντα: ” Ω Θεέ, θέλω να το ξανακάνω. »

Η Blake Lively ως Serena Van Der Woodsen στο “Gossip Girl”
Σε μια συνέντευξη στο Allure, η Lively είπε πως ο ρόλος της προνομιούχου την έκανε να νιώθει άβολα «Αν και ο ρόλος αγαπήθηκε εγώ αισθάνομαι, πως συμβιβάστηκα πολύ με αυτό το χαρακτήρα»

Η Cher στο “Burlesque”
“Θα μπορούσε να είναι μια πολύ καλύτερη ταινία και είναι λυπηρό το ότι δεν ήταν» δήλωσε στο The Guardian το 2013, Τονίζοντας ότι ο Steve Antin ήταν ένας τρομερός σκηνοθέτης». “

Η Sarah Jessica Parker ως Carrie στο “Sex and the City 2”
Όσο και να λατρεύουμε το Sex and the City μπορούμε να παραδεχτούμε ότι η δεύτερη ταινία δεν ήταν και ό,τι καλύτερο η ίδια δήλωσε ότι αναγνωρίζει τα μελανά σημεία τις ταινίας όμως αναγνωρίζει και τις εισπράξεις που έφερε στα ταμία.

Ο Zac Efron ως Troy στο “High School Musical
Όλοι έχουμε δει την ταινία και τα περισσότερα κορίτσια ήταν τσιμπημένα με τον Troy ο ηθοποιός όμως δήλωσε ότι «Γυρνάω πίσω, κοιτάζω τον εαυτό μου και θέλω να βρίσω τον Troy»

Ο George Clooney ως Batman στο “Batman & Robin”
Ούτε στον Clooney δεν άρεσε η ταινία που πιστεύει ότι το franchise είχε καταστραφεί μέχρι την ημέρα που κάποιος το επανέφερε και άλλαξε επιτέλους.

Ο Daniel Craig ως 007 στο “James Bond”
Το 2015 στο Time Out ο Craig δήλωσε κουρασμένος με την ταινία όταν τον ρώτησαν αν θα έκανε ακόμα μία απάντησε “Τώρα; Καλύτερα να σπάσω αυτό το ποτήρι και να κόψω τις φλέβες μου. Έχω τελειώσει με την ταινία, θέλω μόνο να προχωρήσω. ”

Η Halle Berry ως Catwoman στη ταινία “Catwoman”
Όταν το 2015 η ηθοποιός βραβεύτηκε είπε για την ταινία, “Θέλω να ευχαριστήσω την Warner Bros που με επέλεξε να παίξω σε αυτή την χαζή και άθλια ταινία”.

Ο Daniel Radcliffe ως Harry Potter στη ταινία “Harry Potter και ο ημίαιμος πρίγκιψ”
Ο Radcliffe είπε σε συνέντευξή του στο Playboy ότι δεν μπορεί να βλέπει τον εαυτό του στις ταινίες αφού νιώθει ότι δεν ήταν αρκετά καλός «Τη μισώ… Η υποκριτική μου προσέγγιση ήταν ανιαρή... αυτό που ήθελα δεν βγήκε. Η καλύτερη μου ταινία είναι η Πέμπτη... βλέπω μια εξέλιξη.”

Η Michelle Pfeiffer ως Stephanie στο “Grease 2”
Η Pfeiffer αποκάλυψε το 2007: “Μισούσα εκείνη την ταινία και δεν μπορούσα να πιστέψω πόσο κακή ήταν. Τότε ήμουν νέα και δεν ήξερα πώς να το αντιμετωπίσω”.

Η Miley Cyrus στο “Hannah Montana”
Είναι γνωστή η ιστορία της Miley Cyrus και η σωματική δυσμορφία που της προκλήθηκε από την Hannah Montana «Με έβλεπα και αναρωτιόμουν, πώς είμαι έτσι; Ήμουν φτιαγμένη να μοιάζω με κάποια που δεν είμαι εγώ»

Ο Macaulay Culkin ως Kevin στο “Home Alone”
Όλοι λατρεύουμε τις ταινίες του και όσα χρόνια και αν περάσουν τα Χριστούγεννα θα τις απολαύσουμε στην τηλεόραση. Ο Macaulay δεν βλέπει τις ταινίες με τον ίδιο τρόπο που τις βλέπουμε εμείς όμως «Θυμάμαι εκείνη τη μέρα στο σετ, πώς έκρυβα την Pepsi μου πίσω από τον καναπέ. Δεν μπορώ να τις παρακολουθήσω με τον ίδιο τρόπο που μπορούν άλλοι άνθρωποι»

Ο Sean Connery ως “James Bond”
Μάλλον οι ταινίες Bond κουράζουν όποιον ηθοποιό ενσαρκώνει τον ρόλο αφού και ο Sean Connery, σε συνέντευξή του στο Playboy το 1965, δήλωσε, «φτάνει πια με το θέμα Bond.»

Ο Jamie Dornan ως Christian Grey στην ταινία “Fifty Shades of Grey”
Ο Jamie Dornan γνωστός και ως κύριος Grey πρωταγωνίστησε στην ταινία Fifty Shades of Grey. Ενώ τα βιβλία έγινα ανάρπαστα η ταινία δεν έλαβε και τις καλύτερες κριτικές. «Δεν νομίζω ότι θα παίξω ποτέ ξανά κάποιο χαρακτήρα που είναι λιγότερο κοντά σε εμένα» Πάντως οι εισπράξεις της ταινίας ήταν πολύ κάλες και μάλλον οφείλονται στον ίδιο...

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση