ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: shirt dress και λευκά sneakers
 

Το νέο επιχειρηματικό βήμα της Δούκισσας Νομικού

Μια αποκάλυψη που έκανε μέσω Instagram

Ριάνα Στυλιανού

Η παρουσία που επέστρεψε δριμύτερη στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μετά από απουσία σχεδόν τριών χρόνων, είναι η Δούκισσα Νομικού, αναμφίβολα μια από τις ομορφότερες γυναίκες της Ελληνικής showbiz.

Η ξανθιά καλλονή παρουσιάζει πλέον το Super Make Over, ωστόσο δεν λέει να σταματήσει να εξελίσσεται στον επαγγελματικό τομέα. Η ίδια υλοποίησε ήδη το νέο της επιχειρηματικό βήμα, που δεν είναι άλλο από τη δική της συλλογή κοσμημάτων. Στην συλλογή με τα κομψά και άκρως διαχρονικά κοσμήματα, η Δούκισσα επεκτείνει την επιχείρηση, προσθέτοντας ένα ακόμα κομμάτι, που έχει να κάνει με την ομορφιά.

Η Ελληνίδα σταρ, αποκάλυψε μέσω μιας ανάρτησης στο Instagram, ότι μετά από δύο χρόνια προετοιμασίας, θα κυκλοφορήσει ένα άρωμα με το αντίστοιχο γαλάκτωμα σώματος που φέρουν το όνομά της.  

Στην εν λόγω ανάρτηση η Δούκισσα έγραψε: “Dream big, miracles happen everyday . Αν τα είχα παρατήσει όσες φορές μπορεί να ζορίστηκα, τότε δεν θα είχα πραγματοποιήσει κανένα μου όνειρο. Λένε να ονειρεύεσαι χειροπιαστούς στόχους. Όχι. Όλα όσα ονειρεύτηκα όταν ήμουν μικρό κοριτσάκι έμοιαζαν «άπιαστα». Κι όμως, δεν ήταν ☺️ Με επιμονή, πείσμα, δουλειά, πίστη και φυσικά τη δική σας αγάπη και στήριξη συνεχίζω να κατακτώ τους πιο «τρελούς» μου στόχους. Όπως τη δημιουργία του δικού μου αρώματος και της δίκης μου κρέμας σώματος. Δεν βάζω απλώς το όνομα μου σε ένα μπουκάλι. Έφτιαξα το μπουκάλι και έβαλα μέσα τη ψυχή μου, τα συναισθήματα μου, τις εμπειρίες μου, τη μυρωδιά μου. Περιμένω να ανακαλύψετε το άρωμα DOUKISSA NOMIKOU Eau De Toilette 100ml και το Γαλάκτωμα Σώματος DOUKISSA NOMIKOU 150ml αποκλειστικά στο www.doukissanomikou.com “

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση