ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό πουκάμισο, denim shorts και lace up πέδιλα
 

Το μήνυμα της Melania μετά την διάγνωση

«Παρακαλώ να είστε σίγουροι ότι είστε ασφαλείς»

Το δικό της μήνυμα έστειλε και η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ Melania Trump μετά την ανακοίνωση ότι η ίδια και ο σύζυγός της διαγνώστηκαν θετικοί στον κορωνοϊό.

Η Melania Trump ήταν το πρώτο μέλος της οικογένειας το οποίο εμφανίστηκε δημόσια φορώντας προστατευτική μάσκα για τον κορωνοϊό ακολουθώντας τις οδηγίες της επιδημιολογική ομάδας και θέτοντας το παράδειγμα και για τους υπόλοιπους.

Παρόλα αυτά μετά το ταξίδι τους με τον προεδρικό αεροπλάνο στο Οχάιο όπου πραγματοποιήθηκε το πρώτο debate μεταξύ του Trump και Biden βρέθηκε θετική στον ιό. Μαζί τους είχε ταξιδέψει και η στενή συνεργάτης του προέδρου Χόουπ Χιξ που φαίνεται να κόλλησε το προεδρικό ζευγάρι.

Μετά το μήνυμα του Trump στο twitter στο οποίο δήλωσε «Θα το ξεπεράσουμε μαζί. Ξεκινάμε άμεσα καραντίνα και ανάρρωση» ήρθε και η σειρά της Melania να αναφερθεί στο γεγονός γράφοντας «Όπως πολλοί Αμερικάνοι έτσι ο Potus και εγώ θα μείνουμε σε καραντίνα στο σπίτι αφού διαγνωστήκαμε θετικοί στον COVID-19. Νιώθουμε καλά και έχω αναβάλει όλες τις επερχόμενες υποχρεώσεις μου. Παρακαλώ να είστε σίγουροι ότι είστε ασφαλείς και όλοι μαζί θα το ξεπεράσουμε»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση

photo by @machinegunkelly

Ξανά single η Meghan Fox;

Όλες οι πρόσφατες λεπτομέρειες για την σχέση της με τον ράπερ, Machine Gun Kelly
Μαρία Σάββα
 |  CELEBS