ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: jean παντελόνι, πουκάμισο και kitty heels
 

Το ηχηρό μήνυμα που «μεταφέρει» η Lopez μέσω της τσάντας της

H viral street style εμφάνιση της σταρ

newsroom must

Όπως είναι γνωστό, οι πολίτες της Αμερικής που δεν θέλουν ή δεν μπορούν να βρεθούν αυτοπροσώπως στις κάλπες στις 3 Νοεμβρίου ενόψει των προεδρικών εκλογών, μπορούν να στείλουν την ψήφο τους ταχυδρομικά ή online από τώρα. Την συγκεκριμένη πρακτική φαίνεται να ακολούθησαν πολλοί celebrities μεταξύ αυτών η Jennifer Aniston, η Blake Lively και η Hailey Baldwin Bieber. Το παράδειγμά τους ακολούθησε πρόσφατα και η Jennifer Lopez, η οποία μέσα από τα social της media δεν αρκέστηκε να δείξει μόνο πως ψήφισε όπως οι περισσότεροι επώνυμοι, αλλά μέσα από ένα ιδιαίτερο βίντεο στο Instagram, έστειλε το ηχηρό μήυμα πως η ψήφος αποτελεί καθήκον όλων.


"Αυτές οι εκλογές είναι πολύ σημαντικές. Δεν αφορούν απλά την πολιτική... έχουν να κάνουν με τον χαρακτήρα της χώρας μας. Έχουν να κάνουν με την αξιοπρέπεια και με το να κάνεις ό,τι είναι σωστό για τους ανθρώπους" έγραψε η λατίνα σταρ και λίγο μετά από την ανάρτησή της, πήγε για ποδήλατο με τα δίδυμα παιδιά της, την Emme και τον Max, έχοντας μαζί της μια κομψή τσάντα που έγραφε επάνω "Vote".

Η εν λόγω τσάντα, η οποία αποτελεί δημιουργία του brand Coach ενίσχυσε το μήνυμα της σταρ και οι φωτογραφίες από την εξόρμησή της δημοσιεύτηκαν στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter. Η ίδια έγραψε: "Το να ψηφίζεις είναι πάντα της μόδας".

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση