ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: μακρύ παλτό, baby pink sweatshirt και tailored παντελόνι
 

Τι ζήτησε ο Harry από τον πατέρα του όταν έμαθε για τον θάνατο της μητέρας του;

Η μητέρα τους ήταν στενά συνδεδεμένη μαζί τους

23 χρόνια έχουν συμπληρωθεί από το τραγικό δυστύχημα που στέρησε την ζωή στην βασίλισσα του λαού Diana.

Ο θάνατός της βύθισε σε θλίψη το παγκόσμιο περισσότερο όμως από όλους τους δύο της γιούς οι οποίοι βρίσκονταν σε μια πολύ τρυφερή ηλικία των 15 και 12 ετών.

Η μητέρα τους ήταν στενά συνδεδεμένη μαζί τους και προσπαθούσε να τους μεγαλώσει όσο πιο απλά μπορούσε κάνοντας τους να καταλάβουν πόσο τυχεροί είναι και πόσο σημαντική είναι η φιλανθρωπία.

Σε συνέντευξή της είχε αναφέρει μάλιστα ότι «Τους παίρνω μαζί μου σε προγράμματα αστέγων, έχω πάει τον Γουίλιαμ και τον Χάρι σε ανθρώπους που πεθαίνουν από AIDS - αν και τους είπα ότι ήταν καρκίνος - έχω πάει τα παιδιά σε όλες τις περιοχές όπου δεν είμαι σίγουρη ότι κάποιος αυτής της ηλικίας σε αυτήν την οικογένεια έχει πάει στο παρελθόν. Και έχουν μια γνώση - μπορεί να μην τη χρησιμοποιήσουν ποτέ, αλλά ο σπόρος είναι εκεί, και ελπίζω ότι θα αυξηθεί επειδή η γνώση είναι δύναμη».

Το βράδυ που η Diana έχασε την ζωή της ο William και ο Harry βρίσκονταν για διακοπές με τον πατέρα του Κάρολο στο Μπαλμόραλ. Όταν ο Κάρολος ενημερώθηκε για τον θάνατο της πρώην συζύγου του ενημέρωσε αμέσως την βασίλισσα.

Ο 12χρονος τότε όμως Harry ήθελε να κάνει κάτι τελευταίο για την μητέρα του και αυτό ήταν να ταξιδέψει με τον πατέρα του μέχρι το Παρίσι για να μεταφέρουν την σορό της μητέρας του πίσω στην Βρετανία.

Φυσικά ο Κάρολος δεν του επέτρεψε να πετάξει μαζί του μέχρι το Παρίσι και παρόλο που ούτε η Ελισάβετ συμφωνούσε με την χρήση της βασιλικής πτήσης για την μεταφορά της Diana μετά από μια μεγάλη διαφωνία με τον γιό της το επέτρεψε.

Δημοσιογράφος και φίλος της Diana είχε μάλιστα αναφέρει ότι «Η άποψη της βασίλισσας και του πρίγκιπα Καρόλου, ήταν ότι τα αγόρια ήταν η κύρια προτεραιότητά τους. Ο Κάρολος πήρε την απόφαση να πάει στο Παρίσι για να φέρει πίσω το σώμα της Diana. Ήταν μια εκπληκτική και γενναία κίνηση. Ήταν ένας πρώην σύζυγος, δεν είχε κανένα δικαίωμα να είναι εκεί, εκτός από ως πατέρας των γιων της. Ο πρίγκιπας Κάρολος ήθελε να πάρει τη βασιλική πτήση για το Παρίσι, αλλά η Βασίλισσα δεν θα το επέτρεπε. Ο Κάρολος αγωνίστηκε σκληρότερα για την Diana από ό, τι είχε αγωνιστεί ποτέ όταν ζούσε»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση