ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: knti φόρεμα, μπότες και μακρύ παλτό
 

Θέλξια Βαλέρια: Ο λόγος που αποχωρίστηκε την κόρη της

“… εύχομαι καμία μανούλα να μην χρειαστεί να αποχωριστεί το παιδάκι της αλλά αν τύχει να έχετε υπομονή γιατί εσείς δίνετε δύναμη στο μικρούλι σας.”

newsroom must

Η Θέλξια Βαλέρια Φραγκούδη έφερε στον κόσμο πριν από μερικές μέρες το πρώτο της παιδάκι, πιο συγκεκριμένα στις 21 Νοεμβρίου. Το ζευγάρι ανάρτησε μια τρυφερή φωτογραφία στο μαιευτήριο, την πρώτη από πολλές με το πανέμορφο κοριτσάκι τους.

Μάλιστα, η ευτυχισμένη μανούλα έγραψε σε λεζάντα μια γλυκιά αφιέρωση στον σύζυγο της, για την πιο σημαντική στιγμή της ζωή τους «21-11-21- Το μεγαλύτερο δώρο που έλαβε ποτέ», αναφερόμενη στην απόκτηση του νεογέννητου παιδιού τους.

Μέσω Instagram την είδαμε επίσης να παίρνει την μικρή στην πρώτη της βόλτα στον παιδίατρο, ενώ πριν από μερικές ώρες, έκανε μια άλλη ανάρτηση, ανακοινώνοντας στους followers της, ότι χρειάστηκε να αποχωριστεί την κόρη της για λίγο, εφόσον έπρεπε να μπει στη μονάδα εντατικής νοσηλείας νεογνών.

“Λίγες μόνο μέρες μετά που βγήκαμε δυστυχώς χρειάστηκε να αποχωριστώ για λίγο τη μικρούλα … Και ήταν πολύ πιο δύσκολο απ’ όσο περίμενα … για όσες ώρες ήταν μακριά μου είδα έναν άλλον μου εαυτό…. ήταν όμως στα καλύτερα χέρια ….κ με αυτή την ευκαιρία θα ήθελα να ευχαριστήσω όλο το προσωπικό της μονάδας Εντατικής νοσηλείας νεογνών του νοσοκομείου Λεμεσού και ειδικά την Έλενα για την εξαιρετική δουλειά που κάνουν … εύχομαι καμία μανούλα να μην χρειαστεί να αποχωριστεί το παιδάκι της αλλά αν τύχει να έχετε υπομονή γιατί εσείς δίνετε δύναμη στο μικρούλι σας.” ανέφερε η ίδια.

 

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση