ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: knti φόρεμα, μπότες και μακρύ παλτό
 

Reese Witherspoon: «Εμπνέομαι επειδή έχω δύο έφηβους στο σπίτι μου»

«Αν δεν μιλάτε για φυλή και τάξη, πλούτο και ισότητα και κοινωνικά ζητήματα με τα παιδιά σας, μιλούν γι’ αυτά με κάποιον άλλο»

Η ηθοποιός Reese Witherspoon πήρε μέρος στο talk show της συναδέλφου της Drew Barrymore «The Drew Barrymore Show», και τόνισε ότι αξιοποιεί την επιρροή της για καλούς σκοπούς.

«Αυτό που πραγματικά εκτιμώ είναι ότι ασχολείσαι με κοινωνικά ζητήματα» είπε η Barrymore στη φίλη της. «Ασχολείσαι με θέματα φυλής, ισότητας των δύο φύλων, με το κίνημα Time's Up» πρόσθεσε.

«Λοιπόν, εμπνέομαι επειδή έχω δύο έφηβους στο σπίτι μου» εξήγησε η Reese Witherspoon. «Κάπου διάβασα: "Αν δεν μιλάτε για φυλή και τάξη, πλούτο και ισότητα και κοινωνικά ζητήματα με τα παιδιά σας, μιλούν γι’ αυτά με κάποιον άλλο"». «Αυτό με σόκαρε πολύ βαθιά, γιατί αυτός είναι ο κόσμος που κληρονομούν. Έχετε τη δύναμη να επηρεάσετε τις σκέψεις και τις ιδέες» είπε.

«Γι' αυτό μου αρέσουν και τα βιβλία. Τα βιβλία έχουν αλλάξει τη ζωή μου. Μεγάλωσα στο Νάσβιλ και χανόμουν με ένα βιβλίο. Ένιωθα ότι μπορούσα να δω τον κόσμο, μπορούσα να δω τις απόψεις άλλων ανθρώπων, μπορούσα να δω εκεί όπου οι άνθρωποι βίωναν μια εντελώς διαφορετική εμπειρία από μένα. Πάντα λέω ότι τα βιβλία είναι το αντίδοτο στη μισαλλοδοξία και στη στενομυαλιά. Αισθάνομαι πραγματικά ευλογημένη που έχω αυτά τα παιδιά στη ζωή μου και που έχω όλα τα παιδιά του κόσμου εκεί έξω, τη Greta Thunberg, τα παιδιά του Πάρκλαντ, τα οποία πραγματικά μας εμπνέουν να κάνουμε περισσότερα και να δημιουργήσουμε έναν καλύτερο κόσμο» τόνισε.

Η Reese Witherspoon έχει τρία παιδιά την Έιβα 21 ετών, τον Ντίκον 16 και τον Τενεσί 7 ετών.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση