ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: straight leg jean παντελόνι, λευκό τοπ και mules
 

Προσπαθεί η σύζυγος του Cristiano Ronaldo να γίνει η «νέα Kim Kardasdian»

Όσα αποκάλυψε πρώην του ποδοσφαιριστή για την Georgina Rodríguez

Δέσποινα Άσπρου

Εκμεταλλευόμενη τις πλαστικές επεμβάσεις που έχει κάνει η Georgina Rodríguez, μια πρώην σύντροφος του Cristiano Ronaldo βρήκε την ευκαιρία να ρίξει τα βέλη τγς σε αυτήν, μέσα από τα social media.

Ο λόγος για την 39χρονη Nereida Gallardo, η οποία διατηρούσε δεσμό για οκτώ περίπου μήνες με τον ποδοσφαιριστή το 2018 και σήμερα  σύμφωνα με τη DailyMail δραστηριοποιείται επαγγελματικά στον χώρο της ομορφιάς και των αισθητικών επεμβάσεων.

Πιο συγκεκριμένα, η Nereida Gallardo θέλοντας να μιλήσει το ζήτημα των πλαστικών επεμβάσεων, αποφάσισε να χρησιμοποιήσει τις φωτογραφίες της νυν συντρόφου του πρώην της, Georgina Rodríguez. Αναλυτικότερα, η ίδια δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες της Rodríguez από το παρελθόν και το σήμερα, ενώ τοποθέτησε κόκκινα βέλη στη μύτη και στο στόμα της, θέλοντας να δείξει την διαφορά. 

Στην λεζάντα της ανάρτησης σημείωσε: «Σήμερα θα μιλήσουμε για Ρινοπλαστική και Ρινοδιαμόρφωση» και έπειτα, εξήγησε την διαφορά των δύο, τονίζοντας ότι η μια περιλαμβάνει χειρουργική επέμβαση και η άλλη όχι, ενώ προέτρεψε τους διαδικτυακούς της φίλους να κλείσουν ραντεβού.

Σε μια άλλη της ανάρτηση, η πρώην του σταρ δημοσίευσε ακόμη μία εικόνα της νυν συντρόφου του, συγκρίνοντάς την με την Kim Kardashian. «Η Georgina Rodríguez μοιάζει ολοένα και περισσότερο με την Kim Kardashian, τι πιστεύεις;! ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ».

Να σημειώσουμε ότι η Georgina Rodríguez μέχρι σήμερα δεν έχει τοποθετηθεί δημόσια ως προς τις πλαστικές επεμβάσεις. 

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση