ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: off-the-shouder φόρεμα από δαντέλα, πέδιλα με κορδόνια και ψάθινη τσάντα
 

Πού αναμένονται βροχές: Το σκηνικό του καιρού

Η πρόγνωση της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Προοδευτικά από την Παρασκευή και μετά, στην ατμόσφαιρα κατά διαστήματα θα αιωρείται αραιή σκόνη.

Σήμερα, ο καιρός αρχικά θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που τοπικά θα παρατηρείται παροδικά αυξημένη χαμηλή νέφωση. Κατά τις μεσημβρινές ώρες και μετά ωστόσο, οι τοπικά αυξημένες νεφώσεις που θα αναπτύσσονται, αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, ιδιαίτερα σε περιοχές στα ορεινά, στο εσωτερικό αλλά και στα ανατολικά τμήματα του νησιού. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, αρχικά ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ και σταδιακά μέχρι το μεσημέρι, μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 Μποφόρ, ενώ τοπικά στα νότια και στα νοτιοανατολικά παράλια, οι άνεμοι θα πνέουν ισχυροί, 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά μέχρι λίγο ταραγμένη, για να καταστεί όμως αργότερα λίγο ταραγμένη και στα προσήνεμα τοπικά μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 32 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 29 στα νοτιοανατολικά, στα ανατολικά και στα βόρεια παράλια, γύρω στους 27 στα δυτικά και στα νοτιοδυτικά παράλια και γύρω στους 22 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο στα δυτικά και βόρεια παράλια, κατά διαστήματα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες χαμηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως δυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς και τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ. Αρχικά ωστόσο, οι άνεμοι τοπικά, παροδικά θα πνέουν μέτριοι, 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 18 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 20 στα παράλια και γύρω στους 12 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Πέμπτη, ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, ωστόσο κατά τις μεσημβρινές ώρες και μετά, θα παρατηρούνται κατά περιόδους αυξημένες νεφώσεις, οι οποίες αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές, κυρίως στα ορεινά. Την Παρασκευή, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που κατά περιόδους, τοπικά θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις.

Το Σάββατο, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο κατά τις απογευματινές ώρες και μετά, θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, οι οποίες ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή, ιδιαίτερα στο δυτικό μισό του νησιού. Το νησί θα επηρεάζεται από ένα ενισχυμένο πεδίο ανέμων, ιδιαίτερα οι παράλιες περιοχές.

Η θερμοκρασία μέχρι και την Παρασκευή, αναμένεται να σημειώσει σταδιακά άνοδο, για να κυμανθεί κοντά ή και λίγο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές για την εποχή. Το Σάββατο ωστόσο, αναμένεται να σημειώσει μικρή πτώση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση