ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φλοράλ αέρινο φόρεμα με βολάν και flip flop
 

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Kate Middleton

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Μαρία Σάββα

Η Kate Middleton έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση σήμερα στο Trooping the Colour, που πραγματοποιείται στο Whitehall για να γιορτάσει τα επίσημα γενέθλια του βασιλιά. Ο βασιλιάς Κάρολος θα κάνει επίσης την εμφάνισή του, συνοδευόμενος από την πριγκίπισσα της Ουαλίας, καθώς έχει πρόσφατα επιστρέψει στα δημόσια καθήκοντά του.

Πριν από λίγα λεπτά, η Κέιτ έφτασε στο Μπάκιγχαμ με αυτοκίνητο, συνοδευόμενη από τον σύζυγό της, πρίγκιπα Ουίλιαμ, και τα τρία τους παιδιά. Φορώντας ένα κομψό ανοιχτόχρωμο σύνολο, η πριγκίπισσα της Ουαλίας φαινόταν λαμπερή και χαρούμενη, καθισμένη δίπλα στην οικογένειά της.

Η σημερινή ημέρα είναι ιδιαίτερα σημαντική καθώς σηματοδοτεί την πρώτη επίσημη δημόσια εμφάνιση της Κέιτ μετά τη διάγνωσή της με καρκίνο. «Έφτασε στο παλάτι όπου θα μπει σε μια άμαξα μαζί με τα τρία παιδιά της», ανέφερε η βασιλική ανταποκρίτρια Laura Bundock. «Θα κατευθυνθούν κατά μήκος του εμπορικού κέντρου προς το Horse Guards Parade, όπου θα παρακολουθήσουν το Trooping».

Δεν είναι ακόμη επιβεβαιωμένο αν η Κέιτ θα εμφανιστεί στο μπαλκόνι του Μπάκιγχαμ, αλλά η σημερινή της παρουσία έχει ήδη τραβήξει όλα τα βλέμματα. Σύμφωνα με το Skynews, η εμφάνιση της Κέιτ δεν σηματοδοτεί την επιστροφή της στα δημόσια καθήκοντα, αλλά είναι μια ενθαρρυντική στιγμή για την πριγκίπισσα της Ουαλίας. Η ομάδα της από το παλάτι του Κένσινγκτον τονίζει ότι, παρόλο που δεν επιστρέφει πλήρως στη δημόσια ζωή, η σημερινή της παρουσία είναι ένα σημαντικό βήμα, καθώς γνωρίζει πως τα μάτια όλου του κόσμου είναι στραμμένα πάνω της.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση