ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό πουκάμισο, denim shorts και lace up πέδιλα
 

Η περιπέτεια του Ανδρέα Μικρούτσικου με τον κορονοϊό

Μίλησε για πρώτη φορά σχετικά με την υγεία του

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος απουσιάζει από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου εδώ και μία εβδομάδα λόγω κορονοϊού. Ωστόσομ γνωστός παρουσιαστής μίλησε στην εκπομπή «Happy Day» με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή και συγκεκριμένα στη δημοσιογράφο Χριστιάνα Κοχλατζή για την κατάσταση της υγείας του, την περιπέτειά του με τον κορονοϊό καθώς και την παρουσία του στην εκπομπή. 

«Κλείνω μία εβδομάδα, ο κορονοϊός υπάρχει. Μία μικρή δύσπνοια υπάρχει αλλά το ιικό φορτίο, νομίζω και με τα χάπια που πήρα, πέφτει. Δεν έχω πυρετό. Είναι θέμα 3-4 ημερών για να επανέλθω στη νομιμότητα. Απέδειξα ότι έχω διαγωγή κοσμιοτάτη ως προς τη ζωή και άλλη μία τώρα ο κορονοϊός. Οπότε εντάξει καλά πάμε, η γάτα έχει ακόμα αποθέματα» ανέφερε ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Λόγοι ευγένειας απέναντι στο τηλεοπτικό κοινό, στην εκπομπή και την τηλεόραση με πιέζουν να είμαι υπό τον όρο ότι θα είμαι υγιής κι όχι επικίνδυνος για άλλους. Όλο αυτό το διάστημα και που είμαι άρρωστος αλλά και όταν ξυπνάω νωρίς σας παρακολουθώ και θέλω να πω στη Σταματίνα πολλά συγχαρητήρια. Την ξέρω από παλιά. Κι έβλεπα ότι είναι διαόλου κάλτσα, έβλεπα ότι είναι δυναμική.».

Τέλος, ο Ανδρέας Μικρούτσικος ενημέρωσε πως αν όλα πάνε καλά θα βρίσκεται του χρόνου στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και ότι έχει ήδη γίνει η πρόταση. 

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή «Happy Day»:

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση