ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit, graphic tee και sneakers
 

Η Μενεγάκη γιόρτασε 5 χρόνια γάμου με μια σπάνια φωτογραφία

«Οι άνθρωποι που θέλουν να σε βλέπουν ευτυχισμένο…»

Μαρία Στυλιανού

Πέντε πανέμορφα χρόνια γάμου γιορτάζει η Ελένη Μενεγάκη με τον αγαπημένο της σύζυγο Ματέο Παντζόπουλο.

Η γνωστή παρουσιάστρια αποφάσισε να μοιραστεί με τους ακόλουθούς της μια φωτογραφία των δύο την οποία δεν έχουμε ξαναδεί. Στην φωτογραφία το ζευγάρι είναι αγκαλιά και χαμογελαστοί μάλλον κάποια στιγμή το καλοκαίρι όπως φαίνεται από τα ρούχα τους. Ο Ματέο την αγκαλιάζει σφιχτά από πίσω και το πρόσωπό του είναι στραμμένο στον λαιμό της.

Στην φωτογραφία της λεζάντας έγραψε «Οι άνθρωποι που θέλουν να σε βλέπουν ευτυχισμένο… σε κάνουν κιόλας!» με τα hashtags 5χρόνια και γάμος.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε στην Άνδρο το καλοκαίρι του 2010 όταν η Ελένη επισκέφτηκε το νησί με τον Πέτρο Κωστόπουλο και Τζένη Μπαλατσινού. Οι πρώτες του κοινές εμφανίσεις ξεκίνησαν το 2011. Πέντε χρόνια μετά την γνωριμία τους απέκτησαν την κόρη τους Μαρίνα και λίγο αργότερα παντρεύτηκαν κάτω από άκρα μυστικότητα χωρίς cameres και φώτα. Μέχρι σήμερα δεν έχουμε δει φωτογραφίες από εκείνη την ημέρα.

Οι φήμες που θέλουν την Ελένη Μενεγάκη να αποχωρεί από την τηλεοπτική στέγη του Alpha ολοένα και φουντώνουν. Από την άλλη κανένας δεν επιβεβαιώνει τις φήμες ενώ όταν η ίδια ρωτήθηκε από δημοσιογράφο που βρέθηκε στον Alpha αν πρόκειται να αποχωρήσει η ίδια απάντησε «Εσείς ήρθατε στον Alpha, εγώ εδώ είμαι!».

 
 
 
 
ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση