ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: baby pink T-shirt, βερμούδα και μαύρα πέδιλα
 

Η Chrissy Teigen αποχωρίζεται τα εμφυτεύματα στο στήθος

«Θέλω να μπορώ να κλείνω το φερμουάρ σε ένα φόρεμα στο μέγεθός μου»

To εντυπωσιακό μοντέλο Chrissy Teigen αποφάσισε να αποχωριστεί το πληθωρικό της στήθος και να αφαιρέσει τα εμφυτεύματα μετά από χρόνια.

Μέσα από μια ανάρτησή της στο Instagram ενημέρωσε τους followers της για τι ακριβώς πρόκειται να κάνει.

Με απόλυτη ειλικρίνεια λοιπόν αφού δημοσίευσε στο Twitter ότι υποβλήθηκε σε τεστ κορωνοϊού θέλησε να ξεκαθαρίσει το τοπίο και να εξηγήσει τους λόγους που έκανε το τεστ.

Όπως έγραψε η ίδια στο Instagram «Γεια σας, γεια σας. Λοιπόν πόσταρα ένα βίντεο με τον εαυτό μου να κάνει το τεστ για τον κορωνοϊό αφού πρόκειται σύντομα να υποβληθώ σε μια εγχείρηση. Πολλοί άνθρωποι είναι δικαιολογημένα περίεργοι γι’ αυτό θα το πω εδώ. Θα βγάλω τα εμφυτεύματα στήθους μου. Μου φέρθηκαν πολύ καλά για πολλά χρόνια αλλα πλέον τα βαρέθηκα. Θέλω να μπορώ να κλείνω το φερμουάρ σε ένα φόρεμα στο μέγεθός μου και να ξαπλώνω μπρούμυτα με απόλυτη άνεση! Τίποτα το ιδιαίτερο! Μην ανησυχείτε για μένα, όλα είναι καλά. Θα εξακολουθήσω να έχω στήθος, απλά θα είναι καθαρό λίπος. Εξάλλου αυτό είναι ουσιαστικό το στήθος, μια θαυμαστή σακούλα λίπους»

Σε πρόσφατη συνέντευξή της είχε μιλήσει για τα εμφυτεύματα στήθους τα οποία είχε βάλει στα 20 της ««Νομίζω ότι υποτίθεται ότι πρέπει να τα αντικαθιστάς κάθε 10 χρόνια… δεν θέλω να πεθάνω έτσι, κατά τη διάρκεια μιας επέμβασης στήθους».

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση

X