ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: cycling shorts, cropped top και πέδιλα
 

H Jessica Mulroney μιλάει για τη σχέση της με την Meghan Markle μετά το σκάνδαλο

Την σιωπή της έσπασε η Jessica την πριν από λίγες ημέρες ανεβάζοντας ένα story ξεκαθαρίζοντας την κατάσταση

Λίγο πολύ όλοι έχουμε διαβάσει δημοσιεύματα που θέλουν τις κολλητές φίλες Jessica Mulroney και Meghan Markle να μην είναι και τόσο κοντά πλεόν εξαιτίας της εμπολής της Jessica σε ρατσιστικό σκάνδαλο κατά της influencer και επιχειρηματία Sasha Exeter.

Συγκεκριμένα η η Sasha Exeter αποκάλυψε δημόσια ότι δέχθηκε απειλές για τη ζωή της από τη Mulroney και μάλιστα, κατά την απειλή χρησιμοποίησε την ανωτερότητά της ως λευκή. Τώρα σύμφωνα με τα δημοσιεύματα αυτό είναι κάτι το οποίο δεν άρεσε ιδιαίτερα στην Meghan με αποτέλεσμα οι δύο κολλητές φίλες να απομακρυνθούν.

Την σιωπή της έσπασε η Jessica την πριν από λίγες ημέρες ανεβάζοντας ένα story ξεκαθαρίζοντας την κατάσταση και μιλώντας για την σχέση της με την Meghan Markle.

«Θα το πω αυτό τελευταία φορά μια και καλή. Η Meghan και εγώ είμαστε οικογένεια. Είναι η πιο ευγενική φίλη και μιλάμε καθημερινά», είπε. «Η κουλτούρα των tabloids είναι τρομερή. Δημιουργεί ψέματα και οδυνηρές ιστορίες. Σταματήστε να «τρώτε» ότι σας σερβίρουν. Τέλος πια με αυτό το θέμα».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση