ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: jean φούστα, loose πουκάμισο και πέδιλα
 

GNTM3: Τα 3 μοντέλα που πρωταγωνιστούν σε βίντεο κλιπ και διαφημίσεις

Πού είχαμε δει παλαιότερα τον Ηρακλή;

Όταν λέμε ότι φέτος ο πήχης στον GNTM έχει ανέβει κατά πολύ το εννοούμε. Όχι μόνο επειδή πρόκειται άντρες και γυναίκες να αναμετρηθούν μεταξύ του αλλά επειδή οι περισσότεροι που βρέθηκαν στο σπίτι έχουν κάποια εμπειρία με το modelling, την τηλεόραση ή τις διαφημίσεις.

Δεν παρακολουθούμε πλέον ένα πρόγραμμα με άτομα που δεν έχουν ξαναβρεθεί στον χώρο της μόδας άλλα σχεδόν επαγγελματίες να «απογειώνουν» την καριέρα τους – και τους λογαριασμούς τους στο Instagram φυσικά-

Ένα από τα μοντέλα που από την πρώτη μέρα που τον είδαμε είπαμε και εμείς «να ο νικητής» είναι ο Ηρακλής Τσουζίνοφ ο οποίος έκανε τους πάντες να χάσουν τα μυαλά τους. Εξάλλου από την audition ακόμα ο λογαριασμός του στο Instagram πήρε φωτιά.

Πού όμως είχαμε δει παλαιότερα τον Ηρακλή που τώρα έγινε ευρέως γνωστός μέσα από το παιχνίδι; Σε ένα βίντεο κλιπ για την Κύπρο όσο περίεργο και αν φαίνεται ο Ηρακλή έκανε μια από τις εμφανίσεις του μόνο που τότε δεν το είχαμε καταλάβει. Συμμετείχε στο βίντεο του τραγουδιού Replay της Τάμτα με το οποίο εκπροσώπησε την Κύπρο στην περσινή Eurovision.

Εκτός από το Replay ο Ηρακλής ήταν και στο βίντεο του τραγουδιού «Χαλάλι» της Ειρήνης Παπαδοπούλου.

Ένα άλλο φαβορί του διαγωνισμού είναι ο Έντουαρντ Στεργίου, ο οποίος έκανε μια διαφήμιση για γνωστή τσίχλα. Το κορίτσι που φιλάει στην διαφήμιση μπορεί να σας φανεί γνώριμο, αφού πρόκειται για την 19χρονη Φαίη Βλάμη η οποία πέρασε στο Bootcamp του διαγωνισμού και κόπηκε λίγο πριν μπει το σπίτι.

Και τώρα στα κορίτσια όπου η πανέμορφη Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου με καταγωγή από την Σουηδία συμμετείχε και εκείνη σε ένα βίντεο κλιπ ενός από τα μεγαλύτερα hit της Ελλάδας. Το όμορφο μοντέλο έπαιξε στο βίντεο του τραγουδιού «Βαλ' Το Τέρμα» του Νίκου Οικονομόπουλου

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση