ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: καρό πουκάμισο, tailored παντελόνι και sneakers
 

Εσύ θα αγόραζες την νέα ροζέ σαμπάνια του Brad Pitt;

Συνεργάστηκε με τον Μαρκ Περάν και τον Ρόντολφ Πέτερς για την δημιουργία της χρησιμοποιώντας την μέθοδο «saignée»

Την νέα του ροζέ σαμπάνια μας παρουσιάζει ο Brad Pitt η οποία πρόκειται να κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ στις 15 Οκτωβρίου.

Όταν το 2014 ο Pitt παντρεύτηκε την Jolie στο Chateau Miraval αποφάσισε ένα χρόνο μετά να το αγοράσει μαζί με τους αμπελώνες του. Η καινούργια του ροζέ σαμπάνια δημιουργήθηκε από μια εκλεκτή ομάδα οινοποιών ενώ το χεράκι του έβαλε και ο γνωστός ηθοποιός.

Συνεργάστηκε με τον Μαρκ Περάν και τον Ρόντολφ Πέτερς για την δημιουργία της χρησιμοποιώντας την μέθοδο «saignée»

«Η Fleur de Miraval είναι το αποκορύφωμα πέντε ετών δουλειάς, έρευνας και γευσιγνωσίας υπό το καθεστώς απορρήτου», δήλωσε ο Ρόντολφ Πέτερς. «Είναι επίσης ένα μοναδικό κρασί, καθώς μόνο 20.000 μπουκάλια έχουν παραχθεί για την πρώτη έκδοση»

Η σαμπάνια αποτελείται από 75% από chardonnay and 25% νεαρό μείγμα pinot noir. H τιμή πώλησης της σαμπάνιας είναι 340 ευρώ το μπουκάλι.

Ο ηθοποιός μιλώντας για αυτή δήλωσε ότι ««Το «Miraval δεν είναι ένα ακόμα celebrity ποτό. Είναι το υπέροχο, εξαιρετικό δημιούργημα του κτήματος που ερωτεύτηκα. Του αμπελώνα που συνεχίζω να επενδύω για να το κάνω ένα από τα καλύτερα στην Προβηγκία. Για την σαμπάνια, συνεργάζομαι με την οικογένεια Περάν. Μία οικογένεια οινοποιών πέντε γενεών. Δεν το κάνω από μόδα, δε θα μου περάσει. Έχω δεσμευτεί σε αυτή τη συνεργασία μακροπρόθεσμα»

Από την μεριά της η οικογένεια Περάν ανέφερε ότι «Αυτό το ”έργο” είναι, πρωτίστως, ένα καλλιτεχνικό εγχείρημα, επειδή η παραγωγή εκλεκτών κρασιών είναι μια μορφή καλλιτεχνικής δημιουργίας»

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Brad Pitt  |  σαμπάνια  |  ροζέ  |  νέα  |  τιμή  |  πώληση  |  αγορά  | 

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση