ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: cycling shorts, πουκάμισο και mules
 

Αυτή είναι η αιτία χωρισμού της Jennifer Lopez με τον Alex Rodriguez

Δέν ήταν μόνο η απιστία.

newsroom must

Σχεδόν δύο μήνες από την ημέρα που ξεκίνησε η παραφιλολογία για το εάν η Jennifer Lopez χώρισε με τον αρραβωνιαστικό της Alex Rodriguez μετά από 4 χρόνια σχέσης (2 αρραβωνιασμένοι).

Η αιτία είχε φανερωθεί να έχει γένος θηλυκό καθώς, φήμες έγραφαν για παράνομη σχέση του ιδίου με την Madison LeRoy. Η Madison μάλιστα είχε πει χαρακτηριστικά ότι συναντήθηκαν μόνο μία φορά και τίποτα δεν συνέβη μεταξύ τους, αναγκάζοντας το ζευγάρι να προβεί σε δημόσια παραδοχή ότι είναι ακόμα μαζί και προσπαθούν να δουλέψουν τη σχέση τους.

Fast forward λίγες εβδομάδες μετά και αρκετά post στο Instagram της Λατίνας χωρίς το μονόπετρο ήρθε και η δημοσιοποίηση του επίσημου χωρισμού με την ίδια να μην επιστρέφει πίσω το δαχτυλίδι που της χάρισε.

Τώρα, νέα πηγή εκμυστηρεύεται στο περιοδικό “People” ότι ο λόγος που χώρισαν τελικά ήταν όντως αυτός «Επιμένει σε αυτό. Υπάρχουν πάρα πολλά ζητήματα που δεν έχουν επιλυθεί. Δεν έχει σημασία αν την έχει απατήσει ή όχι. Δεν θα ανεχτεί τον φόβο αυτό στον αέρα μεταξύ τους. Θα προσπαθήσουν να παραμείνουν φίλοι και υπάρχει σεβασμός εκεί. Αλλά σίγουρα ακολουθούν ξεχωριστούς δρόμους».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση