ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Blue jeans με άσπρο πουκάμισο, blazer και sneakers
 

Άννα Βίσση: «Με τον Νίκο Καρβέλα νομίζω ότι θα είμαστε αιώνια ερωτευμένοι ο ένας με τον άλλο»

Όλα όσα αποκάλυψε η τραγουδίστρια

Μαρία Σάββα

Παραχωρώντας συνέντευξη στην Ελληνική Vogue η Άννα Βίσση μίλησε για τον πρώην σύντροφό της και μουσικό Νίκο Καρβέλα και την αγάπη που έχουν ο ένας για τον άλλο ακόμη και αν είναι χωρισμένοι.

«Μη με ρωτήσεις για τον έρωτα. Δεν με ενδιαφέρει σε αυτή τη φάση της ζωής μου. Άλλωστε, τον έχω πολυτραγουδήσει. Ποτέ δεν με αφορούσε και πολύ, εδώ που τα λέμε. Ήταν πάντα η δεύτερη προτεραιότητά μου. Δεν με έσερνε από τη μύτη. Η μουσική με σέρνει από τη μύτη», είπε αρχικά η τραγουδίστρια.

«Με τον Νίκο Καρβέλα βέβαια, νομίζω ότι θα είμαστε αιώνια ερωτευμένοι ο ένας με τον άλλο. Απλώς μας έχει τελειώσει το πρακτικό μέρος του έρωτα, το σεξ δηλαδή. Η φύση στο παίρνει κι αυτό κάποια στιγμή. Έρχεται και σου λέει ''μπάστα, πάει αυτό''. Και δεν είναι κακό», αναφέρει.

«Αντιθέτως, οι άνθρωποι φοβούνται να παραδεχτούν πράγματα σαν αυτά. Από ανασφάλεια; Από στενομυαλιά; Και βασικά, από αυτό που μας έχει μάθει η θρησκεία και οι άνθρωποι που μας μεγάλωναν. Ενώ είναι απλά πράγματα που τα διδάσκει η φύση και μόνο», είπε κλείνοντας στη συνέντευξη που παραχώρησε στη «Vogue».

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση