ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: polka dot πλεκτό, washed out denim παντελόνι σε baby pink και sneakers
 

Do you polka?

Μια από τις εκπλήξεις της Φθινοπωρινής σεζόν είναι η επανεμφάνιση του παλιού και αγαπημένου πουά. Φυσικά, το ευρύ κοινό μπορεί να σοκαρίστηκε λίγο στην αρχή, αλλά οι παρατηρητές της σκηνής της μόδας δεν φαίνονται να εκπλάγηκαν καθόλου, αφού είναι εξοικειωμένοι με το γεγονός ότι κάθε τόσο ένα παλιό αγαπημένο αντικείμενο επανεμφανίζεται ως hot τάση της σεζόν.

 

Οι τελευταίες τάσεις στο πουά, έχουν σίγουρα σχεδιαστεί για να φέρουν μαζί τους ένα συναίσθημα ευχαρίστησης και χαράς. Οι σχεδιαστές μόδας αγκάλιασαν με χάρη την εξέγερση του πουά και αφού εμπνευστήκαν από vintage προσδιορισμούς, στράφηκαν στις διάφορες πτυχές του μοτίβου για να τονίσουν ακόμη περισσότερο την πολύτιμη σημασία του.

Στα runways απολαύσαμε τολμηρά πουά, πολύ μικρά και σε μια ευρεία ποικιλία διαφορετικών χρωμάτων. Πραγματικά δεν έχει καμία σημασία αν η πρόθεση σας είναι τα ήσυχα και κομψά μοτίβα πουά ή αν τολμήσετε με μεγάλους κύκλους στο πουκάμισο σας. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι θα προσελκύσει το ενδιαφέρον και την προσοχή. Θα μπορούσατε να ενσωματώσετε στην πλούσια σας γκαρνταρόμπα ένα κομψό polka dots φόρεμα, ένα vintage πουκάμισο ή ένα casual μπλουζάκι. Το πουά θα ενισχύσει και θα καθορίσει όλο σας το είναι!

CLOTHES: Τελευταία Ενημέρωση