ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: όμπρε κολάν, '90s sneakers και teddy coat παλτό
 

Ο Jacquemus φέρνει το καλοκαίρι με την «Le raphia»

Τα καλύτερα looks από το runway

Ζωή Τουτουντζίδου

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το τελευταίο runway για το έτος 2022 του οίκου Jacquemus, παρουσιάζοντας την νέα κολεξιόν του «Le raphia» για την Άνοιξη-Καλοκαίρι του 2023. Ο Simon Porte Jacquemus κατάφερε για ακόμη μία φορά να μεταφέρει το συναίσθημά του στην πασαρέλα, σε μία συλλογή που αποτυπώνει για ακόμη μία φορά τις παιδικές αναμνήσεις του σχεδιαστή.

Τα μοντέλα εμφανίστηκαν σε μια εντυπωσιακή πασαρέλα την ώρα που «έβρεχε» κομμάτια από ψάθα φορώντας τις τελευταίες δημιουργίες του οίκου. Ο σχεδιαστής παρουσίασε όλα εκείνα signature κομμάτια και στοιχεία των παλαιότερων συλλογών του που τον έκαναν γνωστό και έτσι οι μίνι Le Chiquito bags, τα τεράστια ψάθινα καπέλα, τα 3D κεντήματα, οι artisanal λεπτομέρειες, οι body-hugging σιλουέτες πρωταγωνιστούσαν στην πασαρέλα.

«Είναι το τέλος του καλοκαιριού. Όλα αυτά τα χρώματα, όλα τα όνειρα που είδα, που είχα, φεύγουν. Η μυρωδιά, η ομορφιά, η «Ψάθινη» βροχή τα σαρώνει όλα, όπως και σε ένα όνειρο…», έγραψε ο Jacquemus στις σημειώσεις της Spring/Summer 2023 συλλογής.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

RUNWAY: Τελευταία Ενημέρωση