ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό oversized πουκάμισο, nude παντελόνα και μπαλαρίνες
 

Louis Shengtao Chen: Χωρίς μοντέλα η παρουσίαση της νέας συλλογής του

«Τα πάντα έχουν να κάνουν με την ταυτότητα του εαυτού σου και το να είσαι υπεύθυνος για αυτόν».

Ριάνα Στυλιανού

Για κάθε νέα συλλογή, ο Louis Shengtao Chen, ο γεννημένος στο Πεκίνο, σχεδιαστής με έδρα το Chongqing, αφοσιώνεται πλήρως σε μια συγκεκριμένη πηγή έμπνευσης.

Για τη συλλογή Fall Winter 2023, αυτό που τον ενέπνευσε ήταν το έργο του Αμερικανού φωτογράφου Jim Goldberg «Chen dove στο Raised by Wolves». Πρόκειται για ένα βιβλίο με φωτογραφίες του Goldberg που καταγράφει τη ζωή των εφήβων δραπετών που ζούσαν στο Σαν Φρανσίσκο και το Λος Άντζελες από το ’87 έως το ’93.

«Αυτό που μου άρεσε στο βιβλίο είναι ότι όλοι μετονομάστηκαν», είπε ο Chen, ο οποίος συμμετείχε στη σύντομη λίστα του βραβείου LVMH φέτος. «Τα πάντα έχουν να κάνουν με την ταυτότητα του εαυτού σου και το να είσαι υπεύθυνος για αυτόν».

Η πιο πρόσφατη συλλογή παρουσιάστηκε πάνω σε mannequins, δίνοντας έτσι περισσότερο έμφαση στις δημιουργίες του παρά στο μοντέλο. Οι κούκλες ήταν τοποθετημένες σε διάφορες πόζες, με το φόντο να αλλάζει ανάλογα με το ύφος του ρούχου. Στο εν λόγω κολεξιόν είδαμε διάφορες υφές και χρώματα, όπως επίσης διαχρονικά patterns και embellishments. Ήταν σίγουρα μία πολύ ενδιαφέρουσα συλλογή.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

RUNWAY: Τελευταία Ενημέρωση