ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: πλισέ φόρεμα και flip flop
 

Στο αεροδρόμιο Λάρνακας οι 48 ώρες για το #mustfashion19

Ευδιάθετοι, προετοιμασμένοι και χαμογελαστοί έφτασαν το μεσημέρι της Κυριακής 10 Ιουνίου στο αεροδρόμιο Λάρνακας τα μέλη του συγκροτήματος 48 ώρες που θα αναλάβουν το μουσικό σκέλος του Must Fashion The Anniversary Event που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 10 Ιουνίου στο Δημαρχείο Λευκωσίας, στη νέα Πλατεία Ελευθερίας, «παντρεύοντας» με έναν ξεχωριστό τρόπο την ιστορία με τις τάσεις της εποχής.

Η μπάντα που δημιουργήθηκε το Μάιο του 2003 και από τότε έχει διαγράψει μία μεγάλη πορεία στο χώρο της μουσικής, ενώ βρίσκονται πολύ ψηλά στις προτιμήσεις του κοινού και θεωρούνται μια από τις πιο πετυχημένες ελληνικές μπάντες είναι έτοιμη να ξεσηκώσει όπως και πέρσι όσους θα βρεθούν στην λαμπερή βραδιά του #mustfashion19.

Εκτός βέβαια από το υπέροχο band, την λαμπερή βραδιά θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε στον ρόλο των παρουσιαστών τους μοναδικούς Μαρία Κορινθίου και Σάββα Πούμπουρα και όπως σίγουρα γνωρίζετε 10 γνωστούς αλλά και νέους υποσχόμενους σχεδιαστές οι οποίοι θα μας παρουσιάσουν της δημιουργίες τους για την Άνοιξη Καλοκαίρι 2019  σ’ ένα θεαματικό fashion show, στο οποίο θα περπατήσουν περισσότερα από 50 μοντέλα.

Το Must Fashion The Anniversary Event παρουσιάζουν: LUX, Ελληνική Τράπεζα, και BMW. Υποστηρίζουν Εvian, Παγωτά Παπαφιλίπου, Moet & Chandon , Trends Makeup Store, L’oreal Professionnel και Occhio Catering. 

Δείτε τις φωτογραφίες από την άφιξη του συγκροτήματος στο αεροδρόμιο Λάρνακας: