ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: maxi leather φούστα, polo top και kitty heels
 

#mustfashion19: Ενθουσίασε η ''Κορνάρο''

Ανάμεσα στην παλιά μεσαιωνική πόλη των τειχών και τη σύγχρονη πόλη που απλώνεται έξω από τα τείχη, στην πλατεία Ελευθερίας, στο νεοκλασικό κτήριο του παλιού Δημοτικού Μεγάρου, πάνω στον προμαχώνα Νταβίλα, το βράδυ της Δευτέρας υπήρξε μαγικό για περίπου 600 άτομα που έδωσαν το «παρών» τους στο Must Fashion The Αnniversary Εvent.

Κι αυτό γιατί ήταν μια βραδιά αφιερωμένη στην τελευταία βασίλισσα της Κύπρου, την Αικατερίνη Κορνάρο, τη μοναδική αυτή γυναικεία προσωπικότητα που σημάδεψε την ιστορία του τόπου μας και έγινε παγκοσμίως γνωστή, μέσα από έργα διάσημων ζωγράφων, ποιητών και άλλων καλλιτεχνών που ύμνησαν τις χάρες της και κατέγραψαν την τραγική της ζωή.

Το Must Fashion The Αnniversary Εvent, που έφερε για άλλη μια χρονιά την υψηλή αισθητική στην πρωτεύουσα, ξεκίνησε με ένα ειδικό εμπνευσμένο αφιέρωμα στην τελευταία βασίλισσα της Κύπρου. Η ηθοποιός Χριστίνα Μαρούχου διηγήθηκε με πάθος την ιστορία της Αικατερίνης Κορνάρο μέσα από ένα 7λεπτο θεατρικό μονόλογο που ερμήνευσε συγκινητικά.

Κάτω από τον έναστρο ουρανό της πρωτεύουσας και γύρω από το διάσημο γλυπτό «Ποιητής» του Κώστα Βαρώτσου η ηθοποιός έδωσε μια καταπληκτική ερμηνεία μπροστά στο κοινό της. Οι κινήσεις της, οι εκφράσεις του προσώπου της, οι εντάσεις και η καθαρή εκφορά του λόγου της αλλά και ο συναισθηματισμός της ενθουσίασαν και καταχειροκροτήθηκαν.

Η Μαρούχου σήκωσε το βάρος ενός αντισυμβατικού μονολόγου γραμμένου από τη συγγραφέα Ανθή Ζαχαριάδου, με ιστορικό υπόβαθρο, σε ένα event μόδας, χωρίς να κουράζει αλλά αντίθετα να ενθουσιάζει με την αφηγηματική ροή του τον κόσμο, ο οποίος χειροκρότησε και στο τέλος εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη βραδιά που ήταν εμπνευσμένη και αφιερωμένη στη βασίλισσα Αικατερίνη.

Την εμφάνιση της Χριστίνας Μαρούχου ως "Αικατερίνη Κορνάρο"  επιμελήθηκε ο γνωστός ενδυματολόγος Γιώργος Σεγρεδάκης.

CREDITS:

Ηθοποιός: Χριστίνα Μαρούχου

Συγγραφέας: Aνθή Ζαχαριάδου

Ενδυματολόγος: Ρέα Ολυμπίου

Σκηνοθέτης: Aντρέας Αραούζος

Το Must Fashion The Anniversary Event παρουσιάζουν: LUX, Ελληνική Τράπεζα, και BMW.

Υποστηρίζουν Εvian, Παγωτά Παπαφιλίππου, Moet & Chandon, Trends Make Up Stores, L’oreal Professionnel και Occhio Catering.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO:

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Μαρία Κορινθίου-Σάββας Πούμπουρας: Έλαμψαν στην σκηνή του #mustfashion19

Αυτά είναι τα highlights του #mustfashion19

Στο red carpet του Must Fashion The Anniversary Event

Sold out τα εισιτήρια για το #mustfashion19

#mustfashion19: Έφτασαν στην Κύπρο η Μαρία Κορινθίου και ο Σάββας Πούμπουρας!

Στο αεροδρόμιο Λάρνακας οι 48 ώρες για το #mustfashion19

Μαρία Κορινθίου: ''Ανυπομονώ για τη γιορτή της μόδας''