ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: floral φόρεμα και mules
 

Μust Fashion The Anniversary Event: Στάληκαν οι προσκλήσεις στους σχεδιαστές

Φέτος το must, το περιοδικο που άλλαξε την ιστορία του lifestyle στην Κύπρο φέρνοντας τις Κύπριες γυναίκες στο προσκήνιο, γιορτάζει 20 χρόνια από την πρώτη έκδοσή του, τον Μάιο του 1999. Η φετινή εκδήλωση του must fashion θα έχει επιπλέον εορταστικό χαρακτήρα με σειρά εκδηλώσεων και προβολή, που θα ξεκινήσουν ένα μήνα πριν, για να κορυφωθούν οι εορτασμοί με την έκρηξη λάμψης και ομορφιάς στο Must Fashion 2019.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ - Δείτε το βίντεο με τα highlights απο το MTN Must Fashion

Το ταξίδι στον κόσμο της μόδας λοιπόν συνεχίζεται για έκτη συνεχόμενη χρονιά, με τον θεσμό που το περιοδικό must καθιέρωσε. Το Must Fashion The Αnniversary Εvent θα πραγματοποιηθεί σε χώρο της νέας Πλατείας Ελευθερίας. Φέρνοντας την υψηλή αισθητική στο ιστορικό κέντρο της πρωτεύουσας, συνυπάρχει με τον υψηλό σχεδιασμό της νέας Πλατείας με στόχο την πιο ολοκληρωμένη εμπειρία των παρευρισκομένων -άνω των 600 ατόμων- ως προς την εκδήλωση, αλλά και την πιο δυναμική στήριξη της αγοράς.

Η διευθύντρια του περιοδικού must, Ειρήνη Χριστοφόρου, έχει ήδη στείλει στους σχεδιαστές τις επιστολές και η διαδικασία της προεπιλογής τους έχει αρχίσει: 

«Αυτή τη χρονιά είναι πολύ ξεχωριστή γιατί το must κλείνει 20 χρόνια κυκλοφορίας. Μέσα από αυτή τη γιορτή της μόδας, δίνεται βήμα επικοινωνίας στους πιο έμπειρους σχεδιαστές να συνεχίσουν το δημιουργικό ταξίδι τους και να δείξουν την ανέλιξή τους στον χώρο, αλλά και στους νέους σχεδιαστές η ευκαιρία να ανοίξουν νέους ορίζοντες στη βιομηχανία της μόδας. Εξάλλου, ο στόχος του MTN Must Fashion είναι η μετεξέλιξή του και η μεγαλύτερη προβολή των σχεδιαστών που θα λάβουν μέρος. Οι σχεδιαστές, μέσα από το project αυτό, θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν την καλοκαιρινή τους συλλογή».

Οι σχεδιαστές θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τη συλλογή τους μέσα από 20 μοντέλα, εκ των οποίων αρκετά θα είναι από το εξωτερικό. Την όλη βραδιά θα ντύσει μουσικά συγκρότημα με guest καλλιτέχνες. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS