ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Κ. Γιωρκάτζης: ''Ο Δήμος Λευκωσίας δεν θα μπορούσε να μη στηρίξει το Must Fashion''

Φέτος τo Must Fashion είναι διπλα εορταστικό αφού φέτος το περιοδικό must γιορτάζει 20 χρόνια κυκλοφορίας. Έτσι λοιπόν το event που καθε χρόνο γιορτάζει και εξυμνεί την Κυπριακή μόδα και τους Κύπριους σχεδιαστές φέτος έχει διπλά εορταστικό χαρακτήρα. 

Επηρεασμένο από την Αικατερίνη Κορνάρο, την τελευταία βασίλισσα της Κύπρου, το Must Fashion The Αnniversary Εvent φέτος θα φέρει την υψηλή αισθητική στην πρωτεύουσα. Δέκα γνωστοί, αλλά και νέοι υποσχόμενοι σχεδιαστές θα κατακλύσουν με τις εντυπωσιακές δημιουργίες τους τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Δημαρχείου Λευκωσίας σ’ ένα θεαματικό fashion show, στο οποίο θα περπατήσουν περισσότερα από 50 μοντέλα και θα συνοδεύσει με τη μουσική του το συγκρότημα 48 Ώρες. Όλα αυτά απόψε, 10 Ιουνίου.

Ο δήμαρχος Λευκωσίας Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης εκφράζει την απόλυτη υποστήριξή του προς το φαντασμαγορικό event. 

Ολόκληρος ο χαιρετισμός του κ. Γιωρκάτζη:  

''Ο Δήμος Λευκωσίας στο πλαίσιο της πολιτιστικής του δραστηριότητας, με χαρά φιλοξενεί στο πρώην Δημοτικό Μέγαρο και στην Πλατεία Ελευθερίας, την Επίδειξη Μόδας που διοργανώνει το Περιοδικό MUST, για τον εορτασμό των 20 χρόνων του, με ειδικό αφιέρωμα στην τελευταία Βασίλισσα της Κύπρου, την Αικατερίνη Κορνάρο.

Η εκλεκτή αυτή εκδήλωση συμβάλλει στην πολιτιστική ανάδειξη του τόπου μας και ειδικά της Πρωτεύουσας και γι’ αυτό το λόγο ο Δήμος Λευκωσίας είναι αρωγός και συμπαραστάτης στην όλη προσπάθεια.

Ο Δήμος Λευκωσίας δεν θα μπορούσε να μη στηρίξει αυτό το μεγάλο κοινωνικό γεγονός που σηματοδοτεί την 20χρονη πορεία του περιοδικού MUST στη μόδα. Η εκδήλωση μόδας που είναι αφιερωμένη στην Αικατερίνη Κορνάρο, την τελευταία βασίλισσα της Κύπρου είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την ιστορία της Λευκωσίας.

Η μοναδική αυτή γυναικεία προσωπικότητα σημάδεψε την ιστορία του τόπου μας και έγινε παγκοσμίως γνωστή, μέσα από έργα διάσημων ζωγράφων, ποιητών και άλλων καλλιτεχνών που ύμνησαν τις χάρες της και κατέγραψαν την τραγική της ζωή.

Ο Δήμος Λευκωσίας στο πλαίσιο της πολύχρονης προσφοράς του στον πολιτισμό, παρουσιάζει εδώ και δεκαετίες, μέσα από το ιστορικό μουσείο της πόλης, το «Λεβέντειο Δημοτικό Μουσείο Λευκωσίας», έργα αφιερωμένα στην Αικατερίνη Κορνάρο. Το Μουσείο είναι εμπλουτισμένο με σημαντικά εκθέματα, όπως μεγάλης αξίας πίνακες με το πορτραίτο της βασίλισσας, μοναδική ταπισερή και άλλα πολύτιμα αντικείμενα γύρω από την μορφή της. Επισκεφτείτε τη βασίλισσα στο Μουσείο!

Συγχαρητήρια σε όλους όσοι συνέβαλαν στην πραγματοποίηση αυτής της όμορφης εκδήλωσης.

Καλή επιτυχία!''