ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: floral φόρεμα και mules
 

Αυτοί πραγματοποίησαν το Must Fashion The Anniversary Event

Το Must Fashion The Anniversary Event πραγματοποιήθηκε στις 10 Ιουνίου, στο ειδικά διαμορφωμένο Παλιό Δημαρχείο Λευκωσίας, σε μια βραδιά γεμάτη λάμψη και μόδα. Δώδεκα υπέροχα σόου και ένα special act από την Ελληνική Τράπεζα με τις δημιουργίες της Πολυξένης Πάζαρου, έκλεψαν τις εντυπώσεις κατά τη μεγάλη γιορτή της μόδας. 

Ποιοι ''κρύβονται'' πίσω από το Must Fashion The Anniversary Event; 

H BMW, με φιλοσοφία το Defining Life & Style, παρουσίασε μαζί με την Anice μια υπέροχη Haute Couture συλλογή, ενώ οδήγησε τους παρουσιαστές με ασφάλεια. Το υπέροχο αφρόλουτρο LUX με το νέο ακαταμάχητο άρωμα εμπνευσμένο από κόκκινα τριαντάφυλλα, ενέπνευσε τη δημιουργία ενός φορέματος από τον Ανδρέα Ζαννετίδη. Η Ελληνική Τράπεζα παρουσίασε ένα special act με τις δημιουργίες της Πολυξένης Πάζαρου. 

Η L'Oreal Professionnel ανέλαβε τα μαλλιά των μοντέλων, των γκεστ και της παρουσιάστριας ενώ το Trends Make Up Store επιμελήθηκε το μακιγιάζ. Στις πρόβες και στο after party έκαναν παρέα τα Παγωτά Παπαφιλίππου, όπως και το φυσικό μεταλλικό νερό Evian, που μας κράτησε ενυδατωμένους στις πρόβες και στο after party. 

Το after party είχε γεύσεις από Occhio Catering και φυσικά Moet & Chandon. 

H BMW, με φιλοσοφία το Defining Life & Style, παρουσίασε μαζί με την Anice μια υπέροχη Haute Couture συλλογή, ενώ οδήγησε τους παρουσιαστές με ασφάλεια στο παλιό Δημαρχείο Λευκωσίας.

 

Το υπέροχο αφρόλουτρο LUX με το νέο ακαταμάχητο άρωμα εμπνευσμένο από κόκκινα τριαντάφυλλα, ενέπνευσε τη δημιουργία ενός φορέματος από τον Ανδρέα Ζαννετίδη.

Η Ελληνική Τράπεζα παρουσίασε ένα special act με τις δημιουργίες της Πολυξένης Πάζαρου

Τα μαλλιά των μοντέλων, των γκεστ και της παρουσιάστριας επιμελήθηκε η L'Oreal Professionnel


Παρέα στις πρόβες και στο after party έκαναν τα Παγωτά Παπαφιλίππου


Το make up των μοντέλων, των γκεστ και των παρουσιαστών επιμελήθηκε το Trends Make Up Store. 

 
Tο φυσικό μεταλλικό νερό Evian ήρθε από την καρδιά των Άλπεων για να μας δροσίσει. Έτσι, μας κράτησε ενυδατωμένους στις πρόβες και στο after party. 


Παρέα στο after party μας κράτησε η Moet & Chandon.


Πεντανόστιμα fingerfood για το after party από το Occhio Catering. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αυτά είναι τα highlights του #mustfashion19 

Στο red carpet του Must Fashion The Anniversary Event

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS