ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: top με ruffles, jean φούστα και μποτάκια
 

#mustfashion19: Η Ελληνική Τράπεζα παρουσιάζει τις δημιουργίες της Πολυξένης Πάζαρου

“Η ζωή δεν χαρίστηκε ποτέ σε κανένα. Υπάρχουν οι όμορφες και οι δυσάρεστες στιγμές. Πρέπει να προχωράμε μπροστά, με το χαμόγελο στα χείλη και να σκεφτόμαστε θετικά», είπε και συνέχισε να σχεδιάζει ένα από τα κομμάτια της τελευταίας της συλλογής ρούχων.

Η Πολυξένη Πάζαρου είναι μια από εκείνες τις αγωνίστριες της ζωής που δεν το βάζουν ποτέ κάτω, ούτε σκύβουν το κεφάλι στα προβλήματα. Στη δύναμή της πίστεψε και μια πολύ καλή της φίλη, η οποία δήλωσε Πρόθεση Υποστήριξης στο νέο microsite της Ελληνικής Τράπεζας www.exeistidynami.com. Έτσι, η Τράπεζα έμαθε για την ιστορία της Πολυξένης και αποφάσισε να την στηρίξει για να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα.

Η αλυσίδα των γεγονότων που ακολούθησε είναι άκρως εντυπωσιακή, αλλά και συγκινητική. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

H νέα εκστρατεία της Ελληνικής Τράπεζας λέει το μήνυμα ξεκάθαρα «Πίστεψε κι εσύ στη δύναμη κάποιου για να πετύχει αυτό που στα δικά του μάτια μοιάζει ακατόρθωτο». Το κίνητρο που μπορεί να δώσει αυτή η πίστη, ώστε να ανακαλύψει ο καθένας τη δύναμη που κρύβει μέσα του και να υπερνικήσει όλα τα εμπόδια για να καταφέρει το ακατόρθωτο.

Η Πολυξένη, ένα χαρισματικό άτομο, με πίστη και πολλά όνειρα διαγνώστηκε με την νευρολογική πάθηση charcot marie tooth, η οποία προκαλεί ζημιά στα περιφερειακά νεύρα που μεταφέρουν σήματα από τον εγκέφαλο και την σπονδυλική στήλη. Μια νόσο η οποία επηρεάζει περίπου 1 στις 2500 ανθρώπους. Τα αποτελέσματα των αναλύσεων πριν από λίγα χρόνια ήταν αποκαρδιωτικά, όμως η ίδια από τότε που το έμαθε δεν έκλαψε ποτέ. Παρέμεινε ψύχραιμη και με τη στήριξη της οικογένειάς της αποφάσισε να μην το βάλει κάτω. «Ελπίζω ότι η δική μου στάση ζωής θα αποτελέσει έμπνευση για άλλους ανθρώπους που περνούν δυσκολίες». Η Πολυξένη συνέχισε να κοιτάει μπροστά, με όλη της την δύναμη. Έβαλε πείσμα για ακόμη περισσότερες δημιουργίες και το όνειρό της να γίνει fashion designer δεν έσβησε ποτέ.

Κάπως έτσι, η νεαρή σχεδιάστρια Πολυξένη βρέθηκε ανάμεσα στους σχεδιαστές του Must Fashion Anniversary Event!

Η Ελληνική Τράπεζα, μέσα από το Must Fashion Anniversary Event, έδωσε μια θέση στο όνειρο της Πολυξένης και μαζί συνέβαλαν ώστε να πραγματοποιηθούν άλλα εννέα όνειρα που φάνταζαν ακατόρθωτα. Βλέπετε η μόδα, είναι πολύ περισσότερο από απλές τάσεις, αφού έχει τη δύναμη να στείλει ηχηρά κοινωνικοπολιτικά μηνύματα στο κοινό.

Έτσι, όταν η Ελληνική Τράπεζα ρώτησε την Πολυξένη αν θα ήθελε να συμμετέχει σχεδιαστικά, προσφέροντας εννέα φορέματα για την τελετή αποφοίτησης σε εννέα τελειόφοιτες μαθήτριες που λαμβάνουν υποστήριξη από το Hope for Children, η απάντησή της ήταν αμέσως θετική. Ένα φόρεμα για ένα τελειόφοιτο κορίτσι, εκείνη την βραδιά μεταφράζεται σε κάτι μαγικό. Σκοπός αυτής της πρωτοβουλίας είναι τα κορίτσια που αδυνατούν να αποκτήσουν το φόρεμα τους για αυτή την πολύ ξεχωριστή βραδιά, να το παραλάβουν από τα χέρια της Πολυξένης ενδυναμώνοντας τον αυτοσεβασμό και την αυτοεκτίμηση τους, σε μια τόσο ξεχωριστή βραδιά. Επειδή τα πιο απλά και δεδομένα, για κάποιους είναι τα δυσκολότερα και τα πιο σημαντικά. Η Ελληνική Τράπεζα θα δανειστεί λίγη αστερόσκονη από την Πολυξένη για να ζήσουν όλα τα κορίτσια μια μαγική αποφοίτηση, με ένα παραμυθένιο φόρεμα από την σχεδιάστρια. Στόχος της Ελληνικής Τράπεζας είναι τα κορίτσια αυτά να παραλάβουν από τα χέρια της Πολυξένης το φόρεμα που είχαν ονειρευτεί.

Όπως δήλωσε και η σχεδιάστρια «θα ήθελα άνθρωποι που περνούν δυσκολίες να μπορούν να ακολουθήσουν το παράδειγμά μου και να συνεχίσουν να ονειρεύονται με αισιοδοξία».

Η Ελληνική Τράπεζα θα παρουσιάσει τις δημιουργίες της Πολυξένης Πάζαρου, σε ένα διαφορετικό και εντυπωσιακό show κατά τη διάρκεια του «Must Fashion Anniversary Event», την Δευτέρα 10 Ιουνίου 2019 στις 20:00 στην Πλατεία Ελευθερίας.

Πιστεύοντας στη δύναμη κάποιου μπορείς να τον βοηθήσεις να πετύχει το ακατόρθωτο. Περισσότερα στο www.exeistidynami.com

Το “Hope For Children” CRC Policy Center (HFC) είναι ένας Διεθνής, Ανθρωπιστικός και Ανεξάρτητος Οργανισμός με έδρα την Λευκωσία στην Κύπρο, ο οποίος υλοποιεί πολυεπίπεδα ανθρωπιστικά προγράμματα που αφορούν στην προώθηση των δικαιωμάτων όλων των παιδιών με προτεραιότητα την ευημερία τους, την εκπαίδευση και την πρόληψη κάθε είδους βίας ενάντια στα παιδιά καθώς και στην ψυχοκοινωνική και νομική τους στήριξη. Εστιάζει παράλληλα και στην υλοποίηση ευρωπαϊκών προγραμμάτων τα οποία περιλαμβάνουν έρευνα, εκπαίδευση επαγγελματιών και αλλαγή πολιτικών που αφορούν στα δικαιώματα των παιδιών.

Διαβάστε επίσης: 

Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια του #mustfashion19

Must Fashion The Anniversary Event

Ο Ανδρέας Ζαννετίδης στο Must Fashion The Anniversary Event 

Η Άννα Χατζηγρηγορίου στο Must Fashion The Anniversary Event 

Η Σόλια Κυπριανού στο Must Fashion The Anniversary Event 

H Χρίστια Χαραλάμπους στο Must Fashion The Anniversary Event 

Ο Μιχάλης Ασημάκης στο Must Fashion The Anniversary Event 

Η Βανέσσα Χατζηιωσήφ στο Must Fashion The Anniversary Event

Η Λουκία Κυριάκου στο Must Fashion The Anniversary Event

Η Μαριάννα Δαμιανού στο Must Fashion The Anniversary Event 

Η Ζώη Σοφοκλέους στο Must Fashion The Anniversary Event 

Η Αναστασία Λάρδα στο Must Fashion The Anniversary Event 

To Frederick University στο #mustfashion19 

Η Μαρία Κορινθίου και ο Σάββας Πούμπουρας παρουσιαστές του #mustfashion19