ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: floral φόρεμα και mules
 

Parisian Girl

Άντρεα Κυριάκου

Μαρία Καραμάνου

Η πρόσφατη ανάρτηση της Άντρεα Κυριάκου μας προσφέρει έναν υπέροχο οδηγό για να αναδείξουμε το «Parisian girl» που κρύβουμε μέσα μας, ακολουθώντας απλά βήματα. Συγκεκριμένα, επέλεξε να φορέσει μια μακριά, λευκή midi φούστα, συνδυάζοντας την με ένα απλό μαύρο τοπ, το οποίο συμπληρώνει με ένα δερμάτινο τζάκετ, και ολοκληρώνει την εμφάνισή της με μπότες.

Οι Γαλλίδες, με τον γνήσιο γαλλικό χαρακτήρα τους και το ξεχωριστό στυλ τους, μας εμπνέουν να τις θαυμάζουμε και να επιδιώκουμε να μιμηθούμε το στυλ τους. Το ντύσιμό τους, το μακιγιάζ τους και γενικότερα η συμπεριφορά τους ακτινοβολούν μια εκλεπτυσμένη αισθητική, που επιτυγχάνεται με φυσικό και άνετο τρόπο. Οι Παριζιάνες έχουν ειδίκευση στο στιλάρισμα της μπότας και δημιουργούν τις πιο γοητευτικές συνδυαστικές επιλογές με αυτά τα υποδήματα.

Οι φούστες παραμένουν στο επίκεντρο της μόδας και αποτελούν την μεγάλη αγάπη των Γαλλίδων. Προτιμούν να τις φορούν με μπότες που φτάνουν ως το γόνατο, συνοδευόμενες από καλσόν, δημιουργώντας έτσι τις πιο θηλυκές συνδυαστικές επιλογές για τον χειμώνα, ακριβώς όπως η Άντρεα Κυριάκου. 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

LOOKS: Τελευταία Ενημέρωση