ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: mom jeans, απλό λευκό tee και κόκκινο blazer

Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Μαρίας Κορτζιά με δημιουργία Ανδρέα Ζαννετίδη

Το look της Μαρίας Κορτζιά στα βαφτίσια του μικρού Γιώργου

Ζωή Τουτουντζίδου

Τον μικρότερο τους γιο, Γιώργο βάφτισαν χθες Σάββατο 07 Ιανουαρίου, η Μαρία Κορτζιά και ο Πιέρος Σωτηρίου στην Λευκωσία.

Το ζευγάρι παραχώρησε δείπνο μετά την τέλεση της λειτουργίας με καλεσμένους φίλους και μέλη της οικογένειας τους.

Με την Μαρία Κορτζιά να εντυπωσιάζει επιλέγοντας για την περίσταση να φορέσει μία υπέροχη δημιουργία του καλού της φίλου και γνωστού Κύπριου σχεδιαστή Ανδρέα Ζαννετίδη.

 

Πιο συγκεκριμένα, η Μαρία φόρεσε ένα πράσινο sparkling thigh slit φόρεμα με φτερά στο μπούστο, το οποίο συνδύασε υπέροχα με πέδιλα σε πορτοκαλί χρωματισμό και χρυσά αξεσουάρ. Τα μαλλιά της ήταν πιασμένα σε ψιλή αλογοουρά που τόνιζε τα όμορφα χαρακτηριστικά του προσώπου της και αναδείκνυε υπέροχα το σύνολο της.

FASHION: Τελευταία Ενημέρωση

Emilio Pucci Spring 2026 Ready-to-Wear

Emilio Pucci Spring 2026 Ready-to-Wear

Από τις νύχτες της Ίμπιζα μέχρι τη γαλήνη της αυγής, μια συλλογή που αποτυπώνει τη μετάβαση, ...
Ριάνα Στυλιανού
 |  RUNWAY