ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό πουκάμισο, denim shorts και lace up πέδιλα
 

Η εμφάνιση της Naomi Campbell στο Met Gala με κοσμήματα αξίας 6,6 εκατομμυρίων δολαρίων

Το λαιμό της διακοσμούσε ένα τσόκερ με 37 «λαμπερά στρογγυλά κίτρινα διαμάντια κοπής brilliant»

Πραγματοποιήθηκε χθες 02/05, ένας από τους μεγαλύτερους θεσμούς της μόδας, στο Metropolitan Museum στην Νέα Υόρκη, γνωστό και ως Met Gala, με καλεσμένους λαμπερά πρόσωπα της διεθνής showbiz.

Ο φετινός ενδυματολογικός κώδικας του Met Gala απαιτούσε από τους καλεσμένους του εμφανίσεις από τη Χρυσή Εποχή ευημερίας και πλούτου που βίωσε η Αμερική από το 1870 ως το 1900, με την καλύτερη «Επιχρυσωμένη Λάμψη (Gilded Glamour)».

Πολλές ήταν οι εμφανίσεις που «έκλεψαν» τα βλέμματα τόσο των παρευρισκόμενων όσο και του κοινού, μία από αυτές και η εμφάνιση του γνωστού μοντέλου, Naomi Campbell με κοσμήματα αξίας 6, 6 εκατομμύριων δολαρίων.

Συγκεκριμένα, τις εντυπώσεις έκλεψε το διαμαντένιο κολιέ που φορούσε, το οποίο ήταν ελαφρώς κρυμμένο πίσω από ένα μεγάλο τσόκερ, με 37 «λαμπερά στρογγυλά κίτρινα διαμάντια κοπής brilliant», το οποίο σύμφωνα με τη Jacob & Co., κοστίζει το ιλιγγιώδες ποσό των 6,6 εκατομμυρίων δολαρίων. Όπως αναφέρει το Απε-Μπε, η εταιρία, η οποία είναι διάσημη για τα εξαιρετικά περίτεχνα κοσμήματα από διαμάντια και άλλους πολύτιμους λίθους που διαθέτει, χρειάστηκε περίπου δύο χρόνια για να προμηθευτεί όλα τα διαμάντια του χρυσού κοσμήματος των 161,52 καρατίων, και να το δημιουργήσει.

Η εμφάνιση της Campbell ολοκληρώθηκε φορώντας κοσμήματα ακόμα και στο πρόσωπό της, αν και σύμφωνα με το δημοσίευμα το συγκεκριμένο περιδέραιο τράβηξε όλα τα βλέμματα και τα φλας των φωτογράφων.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

FASHION: Τελευταία Ενημέρωση