ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: denim jumpsuit και λευκά αθλητικά παπούτσια
 

Ξεκινάμε δυναμικά την εβδομάδα φορώντας το πιο trending piece της σεζόν

Αυτή είναι η νέα μας εμμονή!

Ριάνα Στυλιανού

Μετά τις εξόδους και τα gatherings του τριημέρου, τα φαγοπότια, τα dinner dates μας, τους μαραθώνιους στο Netflix και το selftime που αφιερώσαμε, είμαστε πανέτοιμες να ξεκινήσουμε δυναμικά την εβδομάδα και να επιστρέψουμε πίσω στην καθημερινότητα με την καλύτερη διάθεσή μας.

Εμείς, σαν τους αγαπημένους σας fashion gurus, δεν έχουμε παρά να σας ενημερώνουμε για τις πιο hot τάσεις, να σας δίνουμε στυλισικές συμβουλές και να μοιραζόμαστε μαζί σας το δικό μας ενδυματολογικό inspo.
Έτσι λοιπόν, με αφορμή το νέο ξεκίνημα της εβδομάδας και τις εκπτώσεις που μάς έχουν τραβήξει για ακόμα μια φορά το ενδιαφέρον, σας παρουσιάζουμε το νέο hot trend του 2023.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Débora Rosa (@deborabrosa)

Σε αυτή την τάση κυριαρχεί η γκρι φούστα στυλ «school girl», την οποία θα βρείτε σε διάφορα μήκη και σχέδια στην αγορά. Το λεγόμενο «Preppy style» επανέρχεται ξανά στο προσκήνιου και έκανε αυτό το ρούχο να γίνει η νέα μας εμμονή.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by MATILDA DJERF (@matildadjerf)


Influencers και fashion women τείνουν να τη συνδυάζουν με φαρδιά blazers, κομψά πλεκτά, cardigans αλλά και fancy tops όπως είναι το πιο πάνω σύνολο.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Abir (@junybreeze)

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Μόδα  |  στυλ  |  σύνολο  |  cool  |  inspo  |  fashion  |  trend

FASHION NEWS: Τελευταία Ενημέρωση