ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: leather παντελόνι, ζιβάγκο και ankle μποτάκια
 

To πανωφόρι που φόρεσαν 3 Κύπριες fashionistas είναι το νέο must have item

Κάνει όλα τα χειμερινά σύνολα πιο chic και edgy

Ριάνα Στυλιανού

H μόδα τον χειμώνα είναι πάντα πολύ πιο ενδιαφέρον, εφόσον τα ρούχα που συναρμολογούν ένα χειμερινό σύνολο είναι περισσότερα, επομένως οι συνδυασμοί ανάμεσά τους μπορούν να γίνουν με πολλούς τρόπους. Ένα στοιχείο που μπορεί να αναβαθμίσει οποιοδήποτε wintery look, είναι χωρίς αμφιβολία, το κατάλληλο πανωφόρι.

Με αυτό, μπορούμε να κάνουμε upgrade ακόμα και το πιο bornig σύνολο, αλλά και να “καταστρέψουμε” το πιο fashionable. Είναι σημαντικό να επενδύουμε σε πανωφόρια και παλτά που να είναι διαχρονικά, να αποπνέουν την απόλυτη κομψότητα και να είναι επίσης πρακτικά, εφόσον με αυτό το item καλύπτεται όλο μας το σύνολο... οπόταν αντιλαμβάνεστε την σημαντικότητά του.

3 Κύπριες ωστόσο, επένδυσαν σε ένα είδος παλτού, που αν μη τι άλλο λατρέψαμε, καθώς αυτό αντικατοπτρίζει όλα τα χαρακτηριστικά που αναφέραμε πιο πάνω.

Ο λόγος για τη μακριά καμπαρντίνα, την οποία ανέδειξαν οι Σταυρη Πέτρου, Ελένη Σαββίδη και Άντρια Λάμπρου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Η Σταύρη συνδύασε τη δική της καμπαρντίνα σε καμηλό χρώμα, μαζί με ένα printed παντελόνι και μπλε πουκάμισο σε loose fit.

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη LuluCruzar (@lulucruzar)

Σε παρόμοια διάθεση βλέπουμε και την Άντρια να συνδυάζει τη μαύρη καμπαρντίνα της με ένα ζεμπρέ παντελόνι, ένα από τα δημοφιλέστερα pieces του χειμώνα.

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη (@andriialambrou)

Τέλος βλέπουμε την Ελένη να αναδεικνύει την καφέ leathery καμπαρντίνα της, συνδυάζοντάς τη με ανοιχτόχρωμα ρούχα, δημιουργώντας έτσι την τέλεια αντίθεση.

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη (@elenisavvide)

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

FASHION NEWS: Τελευταία Ενημέρωση