ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό oversized πουκάμισο, nude παντελόνα και μπαλαρίνες
 

Το ντεμπούτο του Sabato De Sarno στον οίκο Gucci

Δείτε τα looks

Μαρία Σάββα

Σκεφτείτε τον εαυτό σας ως τον επίκεντρο του ενδιαφέροντος σε όλο τον κόσμο της μόδας, καθώς προετοιμάζεστε για το μεγάλο ντεμπούτο σας σε έναν κορυφαίο οίκο όπως ο Gucci. Όλα αυτά συμβαίνουν όταν η προσωπική σας εμπειρία δεν έχει προηγούμενη αναφορά εκτός από τον ασφαλή κόσμο της ομπρέλας ενός άλλου. Επιπλέον, σκεφτείτε πόση πίεση και άγχος αυξάνονται όταν ο προκάτοχός σας αφήνει ακόμα νωπή την επιτυχία του στη συνείδηση της μόδας - και συνεπώς, η σύγκριση μαζί του είναι αναπόφευκτη.

Επιπλέον, σκεφτείτε τα αναπάντεχα εμπόδια που μπορεί να ανακύψουν την τελευταία στιγμή, όπως οι αλλαγές στις καιρικές συνθήκες που επηρέασαν όχι μόνο την τοποθεσία αλλά και το concept της επίδειξης. Σε αυτό το πλαίσιο, είναι κατανοητό πώς ο Sabato Da Sarno επέλεξε να παίξει στα "ασφαλή". Όμως, δεν πρέπει να είμαστε απόλυτοι στην κριτική μας.

Ο De Sarno είχε μια συγκεκριμένη αποστολή από τον οίκο Gucci να ανανεώσει τον χαρακτήρα της εταιρείας και να εισάγει νέα αισθητική. Αν και κάποιοι επισημαίνουν ότι η συλλογή δεν εντυπωσίασε, αυτό δεν έχει σημασία αν λάβουμε υπόψη ότι αυτή ήταν μια αρχή, ένα πρώτο βήμα προς την ανανέωση του οίκου Gucci. Ο De Sarno δημιούργησε κομμάτια που μπορούν να φορεθούν από όλους και να προσφέρουν χαρά, και αυτό είναι το βασικό.

Οι εμφανίσεις της συλλογής είναι κομψές και ποικίλες, προσφέροντας επιλογές για κάθε στιλ. Η απλότητα και το νεανικό coolness είναι εμφανή σε κάθε κομμάτι. Αναδεικνύεται μια φρέσκια αισθητική στη μόδα, και αυτή η συλλογή αποτελεί τον πρώτο λίθο της προσωπικής επιμέλειας του De Sarno. Περιλαμβάνει ρούχα και αξεσουάρ που αποπνέουν χαρά και απλότητα, και μπορούν να εμπλουτίσουν την καθημερινή ζωή κάθε ατόμου.

Αυτή η συλλογή είναι μια ιστορία που αφηγείται για τη χαρά της ζωής και αντικατοπτρίζει την εποχή μας, και ανυπομονούμε να δούμε πώς θα εξελιχθεί η προσωπική αφήγηση του Sabato De Sarno στον κόσμο της μόδας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Guccu  |  fashion  |  news  |  lifestyle  |  gossip  |  showbiz  |  Fashion week

FASHION NEWS: Τελευταία Ενημέρωση