ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: γυμανστικό κολάν, απλό tee, blazer και sneakers
 

Το Met Gala επιστρέφει φέτος!

Επιστρέφει, λίγο διαφορετικό

Ένα πράγμα που μας στέρησε ο κορωνοϊός ανάμεσα στα τόσα πολλά ήταν και η χαρά του να χαζεύεις εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί διάφορων μεγάλων events του εξωτερικου αφού όλα σταμάτησαν. Το Met Gala κάθε χρόνο προσελκύει εκατομμύρια φαν της μόδας και της showbiz γενικότερα αφού οι μεγαλύτεροι σταρ του πλανήτη εμφανίζονταν με εξαιρετικές - κάποτε εξωφρενικές - δημιουργίες των μεγαλύτερων οίκων της μόδας. 

Το 2020 το γκαλά ακυρώθηκε αλλά φέτος φαίνεται πως επιστρέφει δυναμικά, και λίγο διαφορετικό. Η επίσημη ανακοίνωση ήρθε φυσικά από την Vogue - που διοργανώνει το event - όπου έγιναν γνωστές ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τον τρόπο που θα διεξαχθεί φέτος το πολυαναμενόμενο fashion event. 

Τα σχέδια, λοιπόν, αφορούν δύο μεγάλες εκθέσεις και ένα πάρτι μικρότερο από τα συνηθισμένα. Με θέμα ''In America: A Lexicon of Fashion'', το πρώτο μέρος της έκθεσης θα ανοίξει για το κοινό στις 18 Σεπτεμβρίου και το δεύτερο με θέμα ''In America: An Anthology of Fashion'' θα ακολουθήσει στις 5 Μαϊου 2022, με σκοπό το Met Gala να επιστρέψει στην συνηθισμένη του μέρα, δηλαδή την πρώτη Δευτέρα του Μαϊου. 

Άρα αν περιμένεις και εσύ να δεις τι θα φορέσουν οι μεγάλοι σταρ φέτος, θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι τον Σεπτέμβριο δεδομένου πως το ''μικρότερο πάρτι'' που ανακοινώθηκε θα θυμίζει κάπως το γκλαμ με το οποίο έχουμε ταυτίσει το Met Gala όλα αυτά τα χρόνια.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
met gala  |  vogue  |  μόδα  | 

FASHION NEWS: Τελευταία Ενημέρωση