ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: λεοπάρ κολάν, vintage sweatshirt και sneakers
 

Το κόσμημα που φοριέται μόνο στις γιορτές είναι must αυτό τον χρόνο

Αναβαθμίστε το Χριστουγεννιάτικο σύνολό σας με αυτή τη λεπτομέρεια.

Ριάνα Στυλιανού

Το 2020 έρχεται σιγά σιγά στο τέλος του, και αποχαιρετούμε αυτό τον χρόνο κάπως διαφορετικά, εφόσον ισχύουν ακόμη τα περιοριστικά μέτρα. Ωστόσο, πέραν αυτού... εμείς προσπαθούμε να μπούμε στο πνεύμα των ημερών όσο περισσότερο γίνεται, και αυτό επιτυγχάνετε φυσικά με τη καλή διάθεση και τη cozy διακόσμηση του χώρου μας. Φυσικά... παίζουν και άλλοι παράγοντες ρόλο στο να μας βάλουν στο mood των Χριστουγέννων, όπως για παράδειγμα ένα όμορφο συνολάκι, γιορτινό γεμάτο στυλ και φινέτσα.

Είναι γνωστό, πως τα αξεσουάρ μπορούν να αναβαθμίσουν πλήρως το look μας, ακόμη και αν αυτό είναι σούπερ casual και απλό. Τα κοσμήματα επίσης, είναι στοιχεία που χαρίζουν λάμψη και στυλ στην εμφάνισή μας, ολοκληρώνοντας πλήρως το όλο look.

Ένα κόσμημα ωστόσο που θα ολοκληρώσει πλήρως τα γιορτινά σας look είναι τα σκουλαρίκια και τα κολιέ που έχουν Χριστουγεννιάτικο theme! Μάλιστα... καλά διαβάσατε, τα σκουλαρίκια σε σχέδια με δεντράκια, τάρανδους, στεφάνια και ελαφάκια.

Εμείς πάντως δεν τα θεωρούμε kitsch, και είναι κάτι που θα φορέσουμε σίγουρα την ημέρα των Χριστουγέννων. Μπορείτε να βρείτε σχετικά αξεσουάρ/κοσμήματα σε πολλά και διάφορα designs στην αγορά που σίγουρα θα λατρέψετε.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

FASHION NEWS: Τελευταία Ενημέρωση