ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: mini φούστα, πουκάμισο και mules
 

Το ''ENIGMA'' είναι το resort brand που θα ανανεώσει την γκαρνταρόμπα μας

Όλα τα προϊόντα έχουν σχεδιαστεί και κατασκευαστεί εξ 'ολοκλήρου στην Κύπρο.

Ριάνα Στυλιανού

Μία νέα συλλογή που φέρνει το καλοκαίρι από τώρα, είναι το "ENIGMA", η οποία έρχεται για να μας υπενθυμίσει ότι όλα αλλάζουν κάτω από το ηλιοβασίλεμα.

Πρόκειται για δημιουργίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλες τις όμορφες στιγμές που μάς επιφυλάσσει το καλοκαίρι, από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Ρομαντικές γραμμές, ανάλαφρες και αέρινες εφαρμογές, χρώματα ζωντανά, έντονα αλλά και πιο pale, έρχονται να δώσουν μία νέα πνοή στην γκαρνταρόμπα μας.

Τα εν λόγω pieces μάς προσφέρουν τη δυνατότητα να τα φορέσουμε είτε με ψηλοτάκουνα πέδιλα είτε με φλατ σανδάλια και mules. Μπορούν να αναβαθμιστούν πολύ εύκολα ανάλογα με το styling και να γίνουν attire κατάλληλα για κάθε περίσταση.

Πίσω από την εν λόγω συλλογή, κρύβονται τα γούστα, το στυλ και η προσωπικότητα των 3 κοριτσιών της ομάδας TRQZ, Ιωάννα, Δέσποινα και Στυλιάνα Κοτζιάπασιη.

Αξίζει επίσης σημειωθεί, πως όλες οι δημιουργίες της κολεξιόν έχουν σχεδιαστεί και κατασκευαστεί εξ 'ολοκλήρου στην Κύπρο, γεγονός που κάνει τη συλλογή να κατατάσσεται στη λίστα με τις βιώσιμες επωνυμίες, καθώς το αντίκτυπο της στο περιβάλλον είναι σχεδόν ελάχιστο.

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ENIGMA  |  συλλογή  |  TRQZ  |  ρούχα  |  μόδα

FASHION NEWS: Τελευταία Ενημέρωση