ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: γυμανστικό κολάν, απλό tee, blazer και sneakers
 

Το αξεσουάρ που πρέπει να φορέσουν όλοι στην κηδεία του Φίλιππου

Απαιτείται να φορεθεί από όλα τα μέλη

newsroom must

Τον γύρo του κόσμου έκανε η είδηση του θανάτου του πρίγκιπα Φίλιππου, ο οποίος απεβίωσε σε ηλικία 99 ετών, το πρωί της περασμένης Παρασκευής, 9 Απριλίου.

Οι προετοιμασίες για την κηδεία του Πρίγκιπα Φίλιππου συνεχίζονται με όλο και περισσότερες πληροφορίες να γίνονται γνωστές. Όσον αφορά στην ημέρα της κηδείας που θα είναι το Σάββατο 17 Απριλίου στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου, θα επιτραπούν μόνο 30 άτομα, που θα φορούν υποχρεωτικά μάσκα, ενώ θα απαγορεύονται οι ψαλμωδίες.

Σύμφωνα με τους ισχύοντες νόμους λόγω κορωνοϊού μόνο ένας «επαγγελματίας» μπορεί να ψάλλει σε κηδείες και κατ’ εξαίρεση ο αριθμός να αυξηθεί σε τρία άτομα αν κριθεί απολύτως απαραίτητο.

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Royally Obsessed (@reallifeduchess)

Ωστόσο, υπάρχει και ένα αξεσουάρ το οποίο απαιτείται να φορεθεί από όλα τα μέλη της βασιλικής οικογένειας, ως ένδειξη πενθούς. Ο λόγος για τα μαύρα bands, που πρέπει να φορέσει ο καθένας στο αριστερό του χέρι. Αυτή η παράδοση μετράει χρόνια στην οικογένεια των royals.

Αυτά τα bands πρέπει να φορεθούν σε όλες τις επίσημες και μη εμφανίσεις τους, τόσο δημοσίως όσο και μέσω διαδικτύου, καθ’ όλη τη περίοδο πένθους, που λήγει το Σάββατο 17 Απριλίου, την ημέρα της κηδείας.

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

FASHION NEWS: Τελευταία Ενημέρωση