ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Maxi denim φούστα με halterneck top και slingback shoes
 

Θέλετε να δείχνετε πιο μαυρισμένες; 3 Ελληνίδες σας δείχνουν πώς

3 Ελληνίδες σταρ μας δείχνουν τα outfits που θα μας κάνουν να φαινόμαστε πιο μαυρισμένες

Ριάνα Στυλιανού

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, απολαύσαμε τις παραλίες στο μάξιμουμ, φυσικά ακόμα τις απολαμβάνουμε... εφόσον οι θερμοκρασίες δεν λένε να πέσουν με τον ερχομό του Σεπτέμβρη. Όπως και να έχει όμως, εμάς δεν μας χαλάει καθόλου.

Εξακολουθούμε να ξεκουραζόμαστε κάτω από τον ήλιο με θέα το απέραντο γαλάζιο. Με την επιστροφή όμως στη καθημερινότητα, τη δουλειά και τις υποχρεώσεις, το μαύρισμα που καταφέραμε να αποκτήσουμε κατά τη διάρκεια των τελευταίων μηνών θέλουμε να το διατηρήσουμε όσο περισσότερο μπορούμε και να το αναδείξουμε στο μάξιμουμ.

Η Ελένη Μενεγάκη, η Ελένη Φουέιρα και η Αθηνά Οικονομάκου μας δείχνουν τα δικά τους στυλιστικά tips για να μπορέσουμε να αναδείξουμε την σταρένια μας επιδερμίδα ακόμα περισσότερο.

Η Ελένη Μενεγάκη επέλεξε να φορέσει ένα total white σύνολο, το οποίο αναδείκνυε το μαύρισμά της, που δεν είναι και τόσο έντονο... αλλά με τη σωστή επιλογή ρούχων, έκανε την επιδερμίδα της να λάμπει. Μπορείτε να ολοκληρώσετε ένα total white σύνολο με neutral αξεσουάρ και χρυσά κοσμήματα.

Η Ελένη Φουρέιρα φόρεσε ένα set σε καφέ- κεραμιδί χρώμα το οποίο της ταίριαζε πολύ. Πέραν αυτού, η συγκεκριμένη απόχρωσή έκανε την επιδερμίδα της τραγουδίστριας να φαντάζει ακόμα πιο σταρένια, εφόσον το hue του κομματιού κυμάνθηκε στους ιδίους τόνους με αυτήν.

Η Αθηνά Οικονομάκου, γνωστή για τα fashionable σύνολά της, φόρεσε πρόσφατα, ένα σύνολο το οποίο αναδείκνυε το μαύρισμά της στο μάξιμουμ. Η ίδια επέλεξε να φορέσει ένα coordinated σύνολο σε μια πανδαισία από κίτρινες και ροζ αποχρώσεις. Τα θερμά χρώματα τείνουν να τονίζουν το μαύρισμα στην επιδερμίδα και να την αναδεικνύουν στο μάξιμουμ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
μόδα  |  καλοκαίρι  |  μαύρισμα  |  how to  |  fashion  |  summer  |  tan

FASHION NEWS: Τελευταία Ενημέρωση